Jomen till slut så. Slutade jag att sucka och häng-läppa mig.

Jag och M masade oss iväg mot gymmet. Vi kunde omöjligt hålla oss för skratt så fort vi tittade på varandra. Du vet, när man är på sånt där humör, när man är toktrött och skrattar åt allt. Så var det. Jag menar; varför ha något slags mellanhumör när man kan ha berg-och-dal-bane-humör!? Haha! 😉

Jag tänkte innan vi hoppade upp på löpbandet att Det här kommer aldrig att gå. Jag kan ju inte tokspringa och gapskratta som om jag vore knäpp i huvudet. Eller det är jag ju, så vad fasen. Så hela uppvärmningen fnissade jag mig igenom och höll på att åka av bandet, men träning ska ju vara kul- visst? 😉 Sen körde vi igång med dom tuffa intervallerna, och då fnittrade jag inget mer….. vi körde efter samma upplägg som HÄR. Galet!

Men vet du! Det gick som hejsan 😀 Sedan körde vi styrka för axlar,mage och rygg. Och sen fnittrade vi oss hemåt igen.

bild

Spännis-bild. Why not liksom!?

IMG_5927

Träning och blommor. Två saker jag blir glad av. Så efter passet, drog jag och M på coop och köpte nya blommor till köket. Jag kände för färgglatt! 😀IMG_5943I övrigt har jag idag både övat piano och förberett inför morgondagen. Jag och kidsen ska sjunga om en randig katt. Gissa vad han heter! (Jag älskar att pyssla. Särskilt på golvet. Tänk att jag kommer få göra såna här saker i framtiden också, och då dessutom få kalla det för mitt jobb OCH få pengar för det. LYX!)
IMG_5930

Nu, eller nä för ganska längesedan, har jag ätit kvällsfika, vilket bestod av bland annat a-fil med mammas hallonsylt i. Makalöst gott!

Sådärja. Jag känner mig mindre som Ior och lite mer som Tiger som hoppar runt på sin svans. Ibland är det skönt att bara låta sig själv vara lite nere och bryta ihop över allt och inget. Oftast känns det bättre efteråt än om man håller inne på allt. Så är det för mig i alla fall. Sån är jag.

Nu ska jag sova och ladda för morgondagen; praktik och rapport-skrivning!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4