Lovely friday!

Jag har pysslat med städning, renbäddning och putsning av vinterskor så att dom kan sova gott tills nästa vinter. Tränat har jag också gjort, ett tabata-pass med sju block. Ett mer än jag brukar ha. Det kändes… Bra 😉 Återkommer med övningarna, tror jag.. Jag blev så nöjd över upplägget!
Sedan har jag varit på skolan och övat. Sista övningstimmarna för denna vecka.
I övrigt har jag pratat med alla systrar, pappa och två utav syskonbarnen (som fyller år idag; GRATTIS älsklingar!) i telefon, och det tar ju sina timmar allt som allt 😉 men åh, vad jag älskar er alla! <3 Efter övandet bestämde jag mig för att ta helg. Punkt. Och traskade ner mot lilla staden för att kika i affärer.. Ett par vårfina tröjor shoppade jag. Och en gåva till min dejt... Som jag alldeles strax ska möta upp. Det vankas middag på restaurang, vid "ett bord för två"..älskar dom orden. Romantiskt. Vi är noga med att vårda vår gräsmatta, jag och M. Med gräsmatta menar vi vårt äktenskap, förstås. Att sitta och äta middag någon annanstans än hemma, bara han och jag, långt bort ifrån plugg och sånt. Det är ett sätt att ge varandra kvalitetstid. Du vet, vattnar man inte gräsmattan blir den brun och mår inte alls bra. Jag är så galet tacksam över min man och vägrar falla i gropen att ta honom för givet. Jag är lycklig varje dag med dig, M. Nu sitter jag och tar det lugnt och väntar på honom... Tokhungrig håller jag på att bli också- perfekt! 20130405-184037.jpg
Glad jag i övningsrummet idag. Jag har totalt snöat inne på citrongult och rosa.

20130405-184057.jpg
Älskar min jacka. Jag blir glad varje gång jag får ta på mig den.

20130405-184105.jpg
Gåvan till min hunk!

Ha en mysig fredagkväll och kom ihåg: ta aldrig dina nära och kära för givet- vårda gräsmattan….! 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4