Idag har jag haft värsta fixardagen.

Skickat en massa mail härs och tvärs, skrivit en nytt och fräscht CV,förberett inför eftermiddagens lektioner (som gick finfint), och förberett inför morgondagens, vårens sista, praktikförmiddag. Åh, jag kommer sakna mina kids alltså! Mitt i allt drog jag och M ut på en löprunda, där vi i cirka 10 min. sprang i vårt vanliga löptempo. Efter dessa 10 bestämde vi oss för att hoppa ur bekvämlighetszonen rejält och körde, liksom i lördags, fartlek/intervaller tills vi var hemma igen. Tufft, skitjobbigt, men vips är man vid hemmadörren igen. Dagens styrketräning: axlar,mage och rygg. Bra pass!

image (1)

(Ett stort plus med att ha det såhär som det är nu i plugget,massa eget arbete, det är att man till exempel kan träna på dagen istället för på kvällen. Titta vad glad man blir! ;))

Jag hoppade sedan in i en dusch och piffade till mig för att kila upp på skolan… för att undervisa fiolelever. Älskar´t! bild (1)

Dagens lite mer tillpiffade jag 🙂

Och nu känner jag väl mig rätt trött om jag säger så… men jag har ju mumlat några dagar om att jag har ”glapp i schemat”, för mycket fri tid som inte är upptagen av en massa lektioner och föreläsningar. Varför säger man ens såna ord högt? 😉 Man ska allllldrig säga så. För det är väl inte riktigt så, inte alls faktiskt. Jag har massa saker att göra, det är bara det att vi inte har så många föreläsningar nu. Det är synd tycker jag, Jag gillar ju det, då träffar man alla klasskompisar och sådär. Nu handlar det mest om att jobba på sin kammare. Så ikväll blir det rapport-skrivning för hela slanten, men nere på stan hos fina vänner. Det gillar jag. En prommis dit ger mig energi och sedan kommer rapporten typ skrivas av sig själv, visst C och E? 😉Hur har din onsdag varit hittills? 🙂

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4