Vilken himla bra första maj-dag jag har haft.

I eftermiddags var jag ut på en pw med mannen. Jo, men det är sant! Jag här och han där, med lurar i öronen så kändes det ju nästan som om vi gick bredvid varandra. Väl hemma igen så piffade jag till mig lite för att ta cykeln ner på stan till det där paret som är så gulligt och vänligt att man får lite ont i kroppen av dom. Jag bjöds på världens godaste älg-köttgryta, oj så jag njöt.

För att smälta maten så gick vi ut på en kvällspromenad som klättrar högt upp på listan Vackraste kvällsprommisar-listan. 

image (31)

image (32)

Vi traskade och traskade och jag babblade och babblade och dom lyssnade och lyssnade och hipsvips pussades och kramades dom. Och jag tänkte att vara tredje hjulet med dessa tu är  ändå rätt nice. Kärlek är så fint. Och så drog jag av några foton på dom.

image (33)

Ni får smyg-se ett utav dom. 😉

Jag har lärt mig att det är fint att visa tacksamhet genom att ge bort blommor. Jag hade dock missat att fixa det iiinnan middagen. Men det där problemet löste jag under prommisen. 😉

image (35)

Blommor till värdinnan och värden -check!

Jamen, åh. Jag älskar mina vänner. Vad vooore jag utan er alla? Tack för er. Ni vet vilka ni är. <3

Varm i hjärtat, mätt i magen och lite kall om händerna, kom jag hem till lyan igen. Räknade lite snabbt ut att jag nog har traskat typ 13 km och cyklat 5 km idag. Hejja benen,orken och friskluften!  Sedan jag kom hem har jag i en lång stund suttit och spelat myslåtar på pianot. Som meditation för mig. Jag tappade tiden… men NU ska jag borsta ett par tänder,krypa ner under täcket och ringa mannen och tjata på att han ska komma hem nuuu, fastän jag vet att det är tok-omöjligt.

Japp.
Min första maj-dag. Den har varit himla bra!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4