Men vad i hela friden!

– nätet funkar inte och jag kan inte visa dig några bilder som jag har i min bäbis. Min bäbis, kameran, alltså!
Nya tag imorn 😉
En fredag som får 5 av 5 toasters, utan tvekan!

Men förresten! Nu dagbokar jag ju ifrån iphonen, och där har jag ju några bilder ifrån dagen! Här får du se!

20130517-233804.jpg
Första halvan av dagen var vi hos Storan. Andra halvan, hemma hos min älskade mamma och pappa. Åh, så galet underbart det var att få krama mina päron. Jag blev så rörd över att äntligen få komma hem, jag har längtat så, att jag började storgrina så fort jag fick andas mitt hemmahemma.
Fatta vad nice att bara ligga med benen högt i farmors gamla gunga, ute i trädgården och sörpla mammas hemkokta saft och bara vänta på ett ”nu är maten klar!”

20130517-233814.jpg
Dagen avslutades med en PW runt vårt älskade ”tommelmon” plus att dagens 225 benböj checkades av! (Nu är det bara 4 dagar kvar på vår äääälskade squatchallenge). Så vackert och kvällen har varit alldeles sommarljum. Underbart!

Och nu har dom två syrrorna ifrån storstan kommit också, och vi är alla-alla. Åh, den här helgen kommer att bli magisk!

Nu ska jag somna i min säng. I mitt flickrum. Min brudklänning hänger på en galge framför mig. Jag är inte en liten flicka längre. Jag är ju fru! mäh! Och bredvid mig ligger en man och snusar. Han som jag är gift med. Inte klokt alltså! Tacksam. Oerhört.
Men vet du… Mitt i allt, här i lilla byn hos föräldrarna, så känner jag mig ändå så liten. Som den lilla flicka jag en gång var. Det är ganska skönt att få göra det ibland.

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4