Den här veckan har varit lite små-kämpig.

Jag har tyckt att det varit jobbigt att vara själv, äta själv, sova själv, vakna själv. Jag är som ett ”mammigt” barn. Fastän till min man, alltså 😉 Det är inte synd om mig på något vis, jag har det bra. Men, jag måste ändå få tycka att det har varit jobbigt. För det tycker jag. Men jag har hela tiden fokuserat på torsdag och att jag ska klara det!  

Det har varit mycket plugg, dagar och kvällar. Men jag har kvalitéat mina dagar med tidiga morgnar med mycket frisk luft i lungorna, dejtat vänner för lunch och försökt komma ihåg att stanna upp och njuta av den växande magen, mitt i alltihop. Det är mycket nu, i plugget alltså, men det kommer mödan vara värt. Tusen gånger om.

Och idag är det ju torsdag. Äntligen. Dagen började med bebbe-puffar, sol ifrån klar himmel, ett bra möte och en givande sånglektion. Sen spontanbjöd jag ett par vänner på lunch här hemma och på toppen av allt det bariga, så fick jag ett mail ifrån en favorit , som berättar att jag vunnit hennes tävling som hon hade för ett tag sedan, som avslutades igår. Jag har vunnit finfina träningskläder ifrån Craft, såå himla glad jag blev! Man skulle skriva vad man helst tränar utomhus och inomhus och med motivering till varför man gör just det. Här nedan ser du en del av min kommentar:

Hej!

Jag är en 22-årig student ifrån Piteå.
Jag älskar att träna ute och löpning i olika former är favoriten. Inomhus tränar jag gärna ett tabata-pass som är fyllt av både styrka- och pulsövningar.
Jag tränar såklart för min egen skull, men fokus har flyttats från att vara stark, för bara mig själv liksom. Till att bli en stark mamma! Livet ut! …Jag pluggar….blablabla……. och bär samtidigt på en liten i magen, så träningen är ett andhål och extremt viktig för mig… blablablalbla… Att vinna dessa godingar vore verkligen en morot just nu! 

IMG_4121 IMG_4119

Tjohooo, jag älskar den här torsdagen! 😀

Jag känner mig som en riktig turloppa!

Efter en eftermiddag av projektande, tar jag nu helg. Japp, imorn har jag gett mig själv hel-ledigt. Lyx!  Nu ska jag sätta igång med tårtfix gånger två och städning av lya. Jag är trött som ett as och undrar hur jag ska orka, men det ska nog gå bra. 🙂

Hoppas att du har en härlig dag!

KRAM/lillafrun

 


 

G-VMBJT57ZE4