Åh, jag är alldeles hög just nu!

IMG_0380

Min måndag:

Först klev jag upp i snortidiga ottan och serverade mannen frukost, gjorde på-vägen-fika och matlåda och sånt. Följt av det vanliga puss- och hejdåkalaset i hallen, som idag var så mycket mindre jobbigt än tidigare veckor. Det var ju för allra sista måndagen idag, liksom! Sen gjorde jag ett försök i att somna om igen. Det sket sig totalt. Bäbisen sparkade så hårt uppåt revbenen att det helt enkelt inte gick att sova, inte ens i närheten. Men det gjorde ingenting… för solen fullkomligt gassade in genom, det väääldigt rena, sovrumsfönstret. Är det något det varit fattigt med på senaste tiden, så är det sol. Så det är nästan galet hur glad man kan känna sig över den där lysande vitaminbollen.

Jag klev helt enkelt upp. På med musiken, fram med hemmagymmet och igång med veckans första träningspass. Det gick som ett hej och efteråt rusade jag ut genom dörren för att suga åt mig av solen. En promenad där jag hade sällskap utav två av mina älskade systrar, i luren menar jag förstås.

Det, är lycka. Storasystrar alltså. Jag är så himla tacksam för mina tre fina, fina.

IMG_0387

Solglad och storasystertacksam drog jag sedan iväg. Mot kompanjonen och det allra, allra sista slutgörat på rapporten. Och nu är den klar. Förstår du? Klar. Och, jag har undervisat piano för allra, allra sista gången innan preggoledigheten. Jag ramlade in genom dörren för en liten stund sedan och tjoade högt för mig själv. Den här planen som jag haft och har, verkar lysande. Lycka! Och tacksamhet.

Nu väntar en måndagkväll. Och jag ska göra…. absolut ingenting.  

Hoppas att du har haft en fin måndag, med sol och sånt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4