Idag är det lördag.

Och två utav våra allra närmaste vänner ska säga Ja till varandra. Det är stort. Och att vi får vara med, är en ära. Vi har en lördag att se fram emot.

28062015-IMG_7132Hur det har gått för Liten, som på bilden klättrar vid lilla bänken på fäbovallen?

-Jag fick mms hemifrån med en sovande Miniman… strax efter nio i morse. Han mår som en prins hos Farmor och Farfar, precis som jag trodde. Jag och mannen tycker det känns helkonstigt att vara utan vår lilla virvelvind. För mig känns det som om jag har glömt att ta på mig kläderna eller så. Naket. Vet knappt hur man beter, rör, för sig när man inte har en Liten i handen eller famnen eller att fästa ögonen på. Jag är bara Emmeli och fru för en helg. Konstigt. Nä, nu måste jag sluta prata om Liten, annars längtar jag ihjäl mig.

En sak till bara.. något som också är konstigt. Är att landa i den tooooktomma lyan här i Norrnorr. Vi har den kvar till sista juli, så vi passar på att sova här denna helg. Så, på en luftmadrass som bara dånat så fort någon av oss rört på sig, gett huvudena självsvängningar om man råkat vrida sig lite för snabbt och något ömma ryggar… Där, har vi sovit i natt. Spartanskt, kan man säga att det är här. Luftigt, mycket space. Ekande. Tomt. Och vi skrattar gott här ”hemma”.

Strax ska jag börja göra mig i ordning för dagen. Men först ska jag ge mig ut på en löptur, såklart. Älskar ju att springa här uppe i Norrnorr. Kommer kännas platt jämfört med Höga Kusten-backarna. Så det får nog bli en sväng på mitt kära grisberg, tjoho!

Ha en fin lördag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4