Måndag, ja.

13072015-IMG_8102

Började sådär. 13072015-IMG_8120 Fortsatte ute på Gårdshustrappen sådär. 13072015-IMG_8124

Och sådär. Liten fullkomligt flög fram med gräsklipparen. Tre eller fyra hjul på den där gräsmaskinen, Spelar Roland! säger Minimannen och susar vidare.. 13072015-IMG_8127

Hej var det går!

Till slut var heeela gräsmattan klippt (jo, det är säkert!) och då tog sig morsan och Gräsklipparmannen en utflykt med vagnen. Traskade långpromenad och drog  en sväng förbi lekparken och gungade i stora gungan. Det är morsans favorit!

Efter lite annat donande under dagen var det vips middagstid och jag och min hjälpreda lagade middag.

13072015-IMG_8170

… vissa använde heeela köksgolvet som spis.

Och nu är det kväll och middagen är undandiskad och vi ska gå ut på gården och leka och bara njuta av att det är en lugn måndagkväll och solen skiner. Och så ska vi kika på snickarna… för det går undan här!

29062015-IMG_7178

Sådär har ju vår lilla ingång och bro sett ut fram tills nu. Jag har tyckt om alltihopet, men något vidare stabilt eller praktiskt är det inte. Jag ogillar egentligen ordet praktiskt och tycker inte att det behöver gå före i alla lägen. Vackert kan till exempel gå före, för mig. Ibland, alltså. Och om det gäller såna saker där det inte spelar så stor roll. Men en entré, är ju ganska bra att ha funktionell och praktisk. Denna gång, kommer det förhoppnigsvis både bli oerhört praktiskt, som stor yta att styra ut barnvagnen på till exempel, och vackert. Just nu är det förstås lite kaosigt, men ni får se ändå!

13072015-IMG_8122

Tada!

Bygget är påbörjat! Och fortsättning följer!

 Livet just nu är så otroligt roligt att vi knappt vill gå och lägga oss om kvällarna. Det finns ju liksom någonting att göra hela, hela tiden. Och just nu, i nyhetens behag-känslan, känns det som om vi skulle kunna hålla på dygnet runt och allt är bara så himla roligt. Men man måste faktiskt sova lite också… eller bara-vara-vara. Och idag har jag känt mig mer eller mindre som ett lulligt, smådimmigt spöke. Så ikväll blir det tidig kväll. Och där med basta, Emmeli! 

Det var lite av vår måndag, det.

Ha en skön kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4