11082015-IMG_0498Där;

den vita kalkvägen som leder ner till den lilla, stora stranden. Stranden, där vi tillbringat en hel drös av timmar dom senaste dagarna. Där syns fotspår. Fotspår efter någon jag älskar så och som fullkomligt älskat dessa dagar av ö-liv.

11082015-IMG_0500

Små, små snabba fotsteg.

Jag är så himla, himla glad att vi fått dessa dagar tillsammans. Tillsammanstid med min älskade Lilla familj och fina Svärfamilj. En ynnest, helt sonika.

Och nu åker vi hemåt.

Efter dagar av vila, en massa sol och bad. Sommar, sommar, sommar! God mat. En herrans massa löpturer. Sköna sömntimmar, till och med två kvartar sömn på stranden. Lek med en lycklig Miniman. En datenight med min stora man. Mysiga promenader. Visbyturer. Vackra solnedgångar. Vallmoblom. Salmbärsblått runt liten mun. Borttappade glajjor. Hittade glajjor (hela och utan repor trots att dom låg där vid vägkanten..). Tid att fundera. Tid att bara vara. Tid att samla kraft. Tid med dom två finaste människorna jag vet.

11082015-IMG_0563

 

Dagar jag stoppar i hjärteasken.

Tack och hejdå älskade Sommarhus och Vacker-Ö. Vi ses snart igen. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4