24102015-IMG_5288

Där;

Två jättekalassugna. En Morsa och en Miniman. Jag i en gammal Odd Molly-klänning och S i Polarn från topp till tå (förutom skor; Timberland).

VI är mer än redo att svischa iväg mot Mäjadalen för Storanfirande. Så himla mysigt det ska bli!

Men alltså. Jag dör Söthetsdöden. Kolla här…

 

24102015-IMG_5284_wm

Någon har blivit lik sin mor och fullkomligt älskar att vara kalasfin. Ungen är heelt överlycklig att stassa runt i den nystrukna vitskjortan och för att inte tala om dom kusinärvda dojjorna som är alllllldeles för stora men som Sisse bara tycker är så snygga att han kolar lite. Så snygga att han helt enkelt finner sig i att klafsa runt sådär som man gör när man går i för stora skor.

Åh. Denna unge. Gör att mitt hjärta slår volter, om och om igen. Han är livet, helt enkelt.

24102015-IMG_5281

Min lille Polare och jag har haft finlördag; gått långpromenad, friskluftat oss, varit på blomsteraffären och klappat traktor (det var en höjdare!) som vi hittade på byn. Så har jag pysslat färdigt Storangåvan, vikit alldeles för mycket tvätt och dragit av ett träningspass med en drös coreövningar och rörlighetsträning för att jag ikväll inte ska se helt tokig ut när jag går. Och nu är vi alltså kalasklädda och redo för en kväll i Mäjadalen med älskad familj. Det blir en höjdaravslutning på denna lördag. Det känner jag på mig.

Ha en strålande kväll, ni med!

Lillafrun