28032016-IMG_2172

En Skärtorsdag med påskpysslande och en så himla, himla söt Påskgubbe som vandrade längs lillvägen. Och så den där Långfredagen, som var lång, eftertänksam och innehöll en massa fint. Påskafton, tillsammans med Lilla Familjen och på kvällen; Påskbuffé tillsammans med Taikonsfamiljen. Och så glada Påskdagen med Traktorrally och ännu en så god middag, denna gång hos Svärisarna. Annandag påsk, med varma grader och sånt otroligt skönt soligt väder.

Familjehäng, med både stor och liten familj. Första Påsken här hemma på Drömgården. En massa gott att äta. Skönt väder. Långpromenader och svettiga träningspass. Sommartid. Ljusa kvällar och morgnar. Ägg, ägg, ägg.. både såna med gul boll inuti och såna med såpbubblor i till en minimänniska eller med godis för dom stora. Fönsterfunderande. Och en så stor tacksamhet, över att få ha det så bra.

28032016-IMG_2173

Igår såg det ut sådär; Vår på intåg!

Och som vi njuter nu, av att få vara här och följa med mot våren, dag för dag. Det är med så mycket mer ro vi tar vår i år, till skillnad från förra året. Nu är vi på plats, precis där vi vill vara. Vi ska ingenstans. Inte flytta, alltså. Så förbenat skönt!

28032016-IMG_2175

Äppelträdet mot blåa skyn.

Efter en förmiddag ute i solen igår, med en Liten brummandes på traktorn. Då pussade vi pappan hejdå och så drog vi till Mormor&Morfar, igen. Jag och Liten styrde iväg på långrunda direkt vi kom fram. Runt Tommelmon och den där extrasvängen, där det finns så många fönster att titta på. Sen sov lillvännen länge, länge och jag satt i en skön stol ute, med ansiktet mot solen. Med en kaffekopp i ena handen och med den andra handen om busiga Pyret i Magen. Som det sprattlas och har sig nu, alltså!

Till kvällen drog jag ut i Hardcoregymmet och cyklade mig tvärslut och skitsvettig. Sen stod jag typ i hallen och vågade inte titta på den där Hockeymatchen som alla andra höll på att se…. men jag hörde liksom rätt bra hur det gick. Väldigt bra gick det. Tjoho för det! Inte för att jag bryr mig så värst i Hockey, men när man lever med en Hockeyman, som jobbar med det där, så får det helt enkelt en lite annan innebörd. Jag försökte peka på TV:n ibland och säga, ser du pappa, där! Det där är pappas jobb (bland annat)…. men såklart var det mycket, mycket svårt för en Miniman att förstå.

Hoppas att du haft en härlig påsk, du med!

Lillafrun