09042016-IMG_2841Igår hade jag lördag med min älsklingsunge!

Och den där ungen, alltså. Han gör dagarna till något speciellt, helt klart!

Igår blev jag så full i skratt. När han styrde runt med morsan efter frukosten och vi lekte med allt möjligt. Efter vanligt dansa-sjunga vid pianot, så skulle han ha partymusik från vår favvospotifylista och mamma skulle absoluut tjäna!. Jag försökte säga att jag inte tänkt träna då.. men han tycker att dom tillfällena är partytillfällen och gav sig inte förrän jag hjälpt honom fram med stepbrädan.  Så då Lekte vi Träning tillsammans. Jag småsteppade lite men fick på moppo direkt, Mamma teppa!!. Han såg att jag maskade liksom. Och samtidigt som jag gör olika övningar, så ska han dansa och sjunga under tiden. Lite såhär kan det se ut… jag dog söthetsdöden över min stränga Miniman till PT.

09042016-IMG_2824Ser ni feelingen?

Jag som brukar ha ont i hjärtat för att jag tänker att han offrar sina 30-40-minuterssvängar för sin mamma…. men uppenbarligen så är det ju något han gillar, massor.

Sen packade vi lilla väskan och byggde lite torn och puttade in stortraktorn i bilen och så.

09042016-IMG_2852 Liten premiärade sin traktortröja från polarn. Den han fick av morsan häromdagen. En hit, såklart.

Sen åkte vi till älskade Lilla byn och fortsatte ha lördag där.

09042016-IMG_2862 Åkte traktor och lekte med lilla grannen och hjälpte morfar elda gammgräs. Och jag blev vårnipprig där jag gick och rullade min lillvän till söms i vagnen. Hörde gruset knarra under däcken och blev glad över den där fågeln, Variant Mycket Vårig, som sjöng så fint (sorry pappa, inte ett fågelnamn har gått in under alla år….).

Och i vanlig ordning så passade jag på att låna pappas gammcykel. Jag och bäbisen trampade oss igenom veckans sista träningspass. Ett sånt med en massa intervaller. 09042016-IMG_2857Svettigt och härligt. Och ser ni? Magen har tvärväxt senaste veckan!  -bäbisen känns plötsligt mycket större och det syns väl utanpå när kullebyttorna är på snurr. Det är fasligt lyxigt att vara Preggo och få må bra under tiden! Tacksam är bara förnamnet.

Och bästa återhämtningen?09042016-IMG_2860

Mammas goda fika ute på altanen. Med så goda kesosmörgåsar och det bästa; den nybakade Solskenskakan. Såå god!

Det var en så najsig lördag, det där. Rakt igenom. Jag glömde dock bort den där grejen att jag skulle sitta stilla och vila. Men det kommer ju fler dagar med nya chanser, kära nån! Helt mig själv att skylla, i vanlig ordning. Vi packade oss hemåt på kvällskvisten, när Liten var nattenredo och jag färdig med mitt plötsliga kvällspåhitt; att hipsvips hjälpa mamma finstäda hennes kök. Inget konstigt alls för denna städgalning. Mormor och Sisse lekte och Morsan städrejsade.

Och idag är det söndag och älskade pappan är äntligen hemma. En Lilla-Familjen-dag väntar och det känns hur mysigt som helst! Idag skaaa jag vila i solen när Liten sover vagnen. Det står i min preggo-app att jag ska vila, varje dag (!?!?!) och jag blir döstressad för att jag aldrig får till det. Ha ha!

Ha en skön söndag!

Lillafrun