Så var det redan lördag, alltså?

Den här veckan har varit allt annat än vanlig och jag känner mig nästan lite vimmelkantig. Fast på ett skönt sätt, ändå. Preggohjärna och lite extraborta av en vecka som inte tillhör en vanlig vardagvecka, men som varit väldigt fin i alla fall.

En man som drog på Hockey-VM-uppdrag i måndags. Kortvecka för mig och Sisse på jobb och Förskola. Därefter ett pärlband av Lediga Dagar. Älskad Havsluftsutflykt. Mormors Risgrynspudding. 04052016-IMG_0666Vi har ibland vaknat på den där våningen som jag och Sisse tycker är lite våran. Njutit Vitsippor i vackra utbredda täcken. 05052016-IMG_0745
PreggoMorsan har såklart utnyttjat sin pappas Hardcoregym.

05052016-IMG_0737Promenader och sköna sovtimmar i vagn, med varma vindar runtomkring. Oändligt med skratt tillsammans med den där Minimänniskan som både har humor och är så busig att klockorna stannar.

05052016-IMG_0753Vi har hängt mycket hemma hos älskade Mormor & Morfar, liksom pendlat mellan Drömgården och Lilla Byn. Morsan har en kväll varit på Roligkväll med bästa kollegorna. Och mellan torsdag och fredag hade jag och Sisse haft storfrämmande av vännen C från Norrnorr. 05052016-IMG_0755Intensivhäng, med massa prat och mörkchoklad- och jordgubbsätande. Liten var överförtjust och tyckte att han fått en ny kompis!. 

Och så har ju sommaren kommit på besök också, långhelgen till pass och allt! Igår eftermiddag drog vi norrut till stan.06052016-IMG_0793 Sisse fick sin livs första mjukglass. Mycket hann rinna bort såklart, men han med tålamod i minklass som sin far, satt där och skedade i sig. Precis så lycklig som ni kan tro en Minimänniska är över att få en alldeles egen glass. Han fick även ännu ett par coola pjucks 06052016-IMG_0794…überbilliga, slit-och-släng-när-dyr-Kavatisarna-är-lite-för-fina-för-att-doppas-i-sandlådan-eller-så… och dessutom en liten drös sommarkläder från vår favobutik.

Och nu lördag.

Det är varmt och skönt och vi har fortfarande Lediga Dagar framför oss. Såna där dagar som följer varandra som ett pärlband och flätas samman av massa gott. Jag känner mig så tacksam för hela alltet.

Hoppas att ni har en fin Kristihimhelg!

(13).

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4