21052016-IMG_1198 Ett lördagskök med häggkvistar i vas. Som jag njöt att duka frukost för tre i morse!21052016-IMG_1194

Och vilken skön lördag det varit. Vi var lite som tre halvsovande ett bra tag, efter den där Sovmorgonen. Men ni vet, på det där sköna sättet. Jag kände hur jag bara slappande av, av att ha M hemma igen. Jag var så nojjig den här gången, när han skulle åka iväg. Alla tänk om jag radat upp som inte blev av ett endaste ett.

21052016-IMG_1205

Förmiddagen lekte pojkarna ute. Och så drog dom iväg och bytte däck på nån släpvagn och sådär. Sånt fix som Liten fullkomligt ääälskar att vara med på, men som hans mamma inte sysslar med. Så jag stannade hemma och la mig i Finsoffan och vilade. Maj Gadd, så lyxigt. Och när pojkarna kom hem hade jag myslunch klar; varma mackor med svampstuvning och god skinka och herrans massa ost.

21052016-IMG_1201

Plötsligt ringde det på dörren. Den där Försvunna Resväskan kom langandes av en Herre som såg mycket viktig ut och körde vit flådig bil. Så efter det blev det paketöppning, minsann. Jag som i vanliga fall tvättar ansiktet med den pumptvål som finns hemma och smörjer in fejjan med Litens stjärtsalva, om det är så. Jag, fick en herrans massa krämer som doftade citrus och pepparmint och gudvetallt. Så nu kan jag ha hemmaspa! Och Liten, han fick världens finaste skjorta av sin pappa.

21052016-IMG_1210

En sommarskjorta från Zara.

21052016-IMG_1212

Och det har lekts och lekts. Liten har ropat på pappa jagvetintehurmångagånger. Som för att njuta att han faktiskt får ett svar från den där efterlängtade. Och jag har njutit att alla mammaaa? blandats upp med minst lika många pappa, slälla..?. Där på Lekrumsgolvet ligger ett gosedjur som heter Lajka och ser så rysk ut att det inte är klokt.

21052016-IMG_1204

När lillvän skulle sova gick vi ut och drog vagnen i sakta mak. Han somnade på en gång och jag och mannen vände om när vi kom fram till storvägen. Gick hem, bryggde kaffe och kröp upp i storsängen under en filt.

21052016-IMG_1214

Mannen sörplade kaffe och jag somnade som ett dregglande snarkmonster i hans famn.

21052016-IMG_1217

God och smygsomrig middag, med varmrökt lax och massa gott. Liten fick annat först, men åt med oss sedan också. Lilla matglada pojken.

21052016-IMG_1219

När klockan var efter middagen höll jag på att börja klättra på väggarna lite. Jag vet, småhyper. Så då unnade jag mig ett luuuugnt träningspass på köksgolvet. Med tanke på hur jag mådde natten mot igår så vågade jag såklart inte utmana mig, njöt mest av att röra på mig.

Nu är det kväll och jag fick mig precis en skål vindruvor ställda på mitt alldeles egna bord (magen).
21052016-IMG_1206

Kära nån, vad härligt att ha den där mannen hemma igen. Mitt allt-och-lite-till.

Hoppas att ni också haft en fin lördag!

Lillafrun