28052016-IMG_1415Det där var ju i Lördags.

När vi bestämt att vi skulle ha Drömgårdenhäng och umgås och må gott här hemma. Min Lilla familj och så stora delar av Taikons som det gick att få till den dagen.. Och vilken dag det blev!

28052016-IMG_1420

Vi hade liksom en egen Morsdag, kan man säga. Det var Mammas Dag, det där. Och det syntes hur hon njöt. Så gott att se.

Och ja, snacka om att pricka rätt på dag. Det var rena rama sommardagen! Varmt och skönt och vi åt och skålade för mor och Liten var i heaven bland storkusiner som lekte med med honom länge, länge.

28052016-IMG_1428

Trädgårdsmöbeln fick visa vad det gick för när vi åt Morsdagstårtan som Mor bjöd på.

28052016-IMG_1439 28052016-IMG_144128052016-IMG_1452 28052016-IMG_1458

..vi hade helt enkelt inte kunnat få en bättre LåtsasMorsdag tillsammans.

Åh.

-Så otroligt skönt det är i år när vi inte har en massa flytt och Examenstagande och hejdå:ande uppe i Norrnorr att ta oss förbi, innan vi liksom kan välkomna försommar och så. Nu är vi på plats. Saknar såklart ibland vännerna så det gör i hjärtat, men så bra vi trivs här och vad helt underbart det är med vår- och försommardagarna här på vår alldeles egna gård!

Idag, en sista majdag; jag klev upp i ottan och rev av ett morgongympapass. Höll till i hallen, med ytterdörren på glänt och fick fågelkvitter som sällis. Nu ska jag svischa mot jobbet för en toklång och alldeles extrarolig arbetsdag. En sån där dag jag fantiserat om. Idag är Den Årliga Temakonserten. Jag som älskade att vara med på den som elev… särskilt om den där vackerpojken också var med (M alltså. Han jag är gift med nu). Nu, checkar jag snart av mitt första Musikfröken-år och en del i avrundandet inför Sommarlovet, är denna dag. Jag ska njuta!

Lillafrun