05072016-IMG_2056 Hej. Det är Juniflickan, igen. 

Igår fyllde jag två veckor. Och då passade jag på att premiära i gymmet. Sånt där med träning verkar ju vara gillat här i familjen. Ja, det kommer inte som någon nyhet. Jag har ju faktiskt tränat med mamma under hela min tid i hennes mage. Faktiskt himla coolt. 05072016-IMG_2065

Nu när jag testade i eget gym, så blev jag så trött att jag tvärslocknade. 05072016-IMG_2067Annars då?

Ptjaa… vi har Sommardagar. Hur skönt och mysigt som helst!  

På tal om träning…Precis likt som med Storebror, så tränade mamma till dagen innan mamma och pappa åkte in till BB. Och igår, två veckor efter att mamma fött mig, så smög hon igång igen. Första Träningspasset efter Preggoteten. Hon var pepp, men säger precis som efter Storebrors födsel;

”…hur stor lust jag än har på att sticka ut och springa och hoppa och ha mig, så är det absolut inte så mina träningspass kommer se ut. Än, på ett tag. Lusten får inte ta över, det gäller att handla smart, precis som jag gjorde under hela graviditeten. Att bygga styrka inifrån och ut…”

… hon säger att hon utseendemässigt är precis hur nöjd som helst med sin kropp, redan nu. Men det är funktionen av den hon är ute efter. Att kunna känna att ”jag kan göra vad som helst, säg åt mig att springa uppför skuleberget/slalombacken och jag gör det!”. Så. Nu är hon inte där. Men snart! Och såklart tränar hon upp kroppen för att orka vara min och S allra Starkaste Mamma.

Det låter ju ohyggligt klokt. 

Det är kul med före- och efterbilder, tycker jag. Titta här;

19062016-IMG_0577

Här var jag i mammas mage. Men faktiskt typ på väg ut. Ja, inte bara typ. Jag flyttade ju ut dagen efter…

Och nu, två veckor senare?
05072016-IMG_2072

… då är magen tom och mamma svettas själv och jag kan gymma i mitt eget gym.

Nä, nog pratat om det där nu. Ett litet bildregn från senaste dagarna, kanske?

05072016-IMG_2079Rabarber- och Jordgubbskräm till mellis, till dom andra. Somrigt!
05072016-IMG_2084

Och paket till mig, från älskade vänner. 05072016-IMG_2085 Storebror har lekt och lekt. Både med kompiskompis och med kusinkompis. 
05072016-IMG_2112

Och här hemma står det vackra blombuketter här och där.

05072016-IMG_2068-2Och, när jag blir stor. Då, ska jag också göra som min Storebror..
05072016-IMG_2103Äta så mycket smultron jag bara orkar.

Igår hittade han och mamma Världens Bästa Smultronställe och plockade på strå samtidigt som dom matade dom där små bären in i munnarna. Såg så himla gott ut!

Något annat jag också ska göra, när jag blir stor.. 05072016-IMG_2114

… är att säga JAG VILL INTE SOOOVA!!! och till slut få päronen att ge sig och låta mig vara vaken busigt länge.. precis som Storebror fick igår. Kvällsfika typ mitt i natten, liksom. Jag är för liten för allt det där. Jag bara sover och sover. Men vänta ni bara!

Idag blåser det storm och vi har jättelugn hemma-på-gården-dag.

.. S har utnyttjat blåsten där ute på trappen;

06072016-IMG_2125Blåst såpbubblor så det stänkt om det!

Och Mamma. Hon går konstigt och jämrar sig glatt över träningsvärk. Pappa snickrar. Och jag är världens nöjdaste och jobbar på, på mitt Sommarjobb; äta och sova.

06072016-IMG_2123Förresten! Titta vilken fin Pyret-klänning jag fick av fina vännerna igår? Tokfin.

Idag, 6 juli, skulle jag ha fötts, enligt BB´s uträknande. Något mina päron visste var fel hela tiden. Och mycket riktigt, Jag var ju helt färdigväxt åt alla håll och kanter när jag kom ut ur magen. Så dom hade så rätt så. Och jag är så glad att jag fick bli en Juniflicka. Mamma, Pappa och Storebror också.

Så, det är lite sånt vi pysslar med. Hoppas att ni har det bra mitt i sommaren?

Hejdå!

/Juniflickan