29072016-IMG_3813Som vi njöt igår, alla fyra, av att vara hemma.

Det lektes och grejades. S och jag plockade in blommor och satte i vas på köksbordet. Hemtrevligt konstaterade vi!29072016-IMG_3817

Och pojkarna klippte gräset medan flickorna hängde, tvättade och vek en herrans tvätt.Och dessutom ”shoppade” vi en himla massa fina kläder till J.29072016-IMG_3800Min yngsta systerdotter kom med tre proppfulla kartonger till oss, med så fina pyttekläder från när hon var liten. Vilken lyx,va! Att kunna shoppa gratis. Mina systrar har varit och är så himla generösa med sånt där. Vi får ärva så otroligt fina kläder och saker!

29072016-IMG_3784

En liten sovande Juniflicka i liten rosa klädkartong. Inget konstigt alls.

När barnen sov passade jag på att slå mig ner på gräsmattan.29072016-IMG_3826 Sörplade vatten. Slumrade i värmen. Sneglade på klätterros och njöt av stunden så.29072016-IMG_3824

Dagen i övrigt?

Ett styrkepass för överkroppen fick jag mig. Mannen gjorde hela gården så fin, klippt och nytrimmad. På eftermiddagen var vi och badade i gulliga Mäjasjön. Sedan åkte vi hem och piffade till oss för en superdupermegamysig kväll i Mäjadalen; hos Storan och hennes fina familj.

Vilken fin dag, alltså.

Idag vaknar vi till lördag. Aningens grusiga i ögonen steg vi upp, jag och mannen. Mysigt att äta frukost och sörpla kaffe tillsammans. Vi och så Lillan som också har en vaken stund. Liten sover och sover… idag är det inte alls konstigt. Det blev så herrans sent för honom i natt. Han fullkomligt älskar att vara med sina kusiner, och bara matar och leker och leker.

Så;

Lördag. Mannen har nu åkt iväg på jobb… kära hjärtanes så konstigt. Vi höll aldrig på att kunna säga hejdå till varandra. M vände nog om uppför trappen i alla fall två gånger, för att pussa lite mer.  Jag och barnen har inga planer för dagen.. det är varmt redan nu, så det blir nog en fin sommardag! Nu sover båda kidsen så jag ska passa på att sörpla färdigt kaffet och bädda nån säng och sådär..

Ha en mysig helg, alla ni!

Lillafrun