09092016-img_6223Fredagar, alltså. Det är ju bara en så härlig dag. Alltid oavsett, typ.

Idag, inget undantag. Jag och barnen vaknade 07, men råkade visst vända på oss och vakna två timmar senare igen. Vilken härlig sovmorgon! Så fasligt mysigt att vakna bredvid dom där två blöjknoddarna sedan. Dom låg bredvid varandra och såg ut som två bustroll. Jag kunde inte låta bli att fundera på vad som komma skall. Som dom där två kommer busa tillsammans framöver. Så himla underbart! 

Sen hade vi kanske jordens slöaste morgon och förmiddag. Storebror har åkt på snuva och Basiluskan är på besök. Så han satt och myste och såg på barnprogram, jag sörplade kaffe och Lillan sov. Sen slog vi till med pannkakslunch. Och vips, så såg huset ut såhär;

09092016-img_6283

En älskad var hemma igen. Åh, så skönt. Avskyr när han åker iväg. Klumpen i magen som betyder oro att något ska hända honom. Och, jag fullkomligt älskar när han rullar in på gården igen.

Han hade storhandlat utifrån frugans önskemål på vägen hem. Det uppskattades verkligen! 09092016-img_6263

Liten drog igång och läste kvittot och utbrast ”aha, pengar!!”…

09092016-img_6262

Blöjpaket. Storlek 3. Stoppa tiden!!!

09092016-img_6274

Dom där två är bara liiite, lite lik varandra. <3

I eftermiddag traskade vi iväg på loppis. Alla fyra. En liten aktivitet som blev äventyrlig för en tvååring. Så pass nära hemmet att han gick alldeles själv hela vägen. Vi shoppade några lerkrukor att sätta ner nya pellisar i, en hjärteform att baka kaka i. Och två skålar. Som är till någon världssöt.

Vid vanlig middagstid fick Minimannen sin middag. Jag och mannen tog något lätt och sedan körde vi igång ett träningspass tillsammans. Med mitt och Storans nya upplägg, fast med andra övningar än häromdagen. Himla roligt och jobbigt. Det roligaste var att vi som tränade tillsammans, alla fyra. Juni låg i sitt gym och vevade på med småarmarna och snabba små benen. Och Liten, han varvade med att säga ”heja, heja mamma och pappa”, vara med i övningarna och så drog han iväg och tog nåt chips ibland. Ur sin alldeles egna skål. Himla skön typ, det där.

Nu sover han. Och Lillan också. Jag och mannen ska ha sån där ooooerhört vuxen vuxentid. Räkor, gott bröd, gott att dricka… tända ljus. Och bara han och jag. Kära hjärtanes, alltså.

Vilken fredag!

Ha en trevlig helg, så hörs vi snart igen! Och ni! Taaack så jätte, jättemycket för alla fina ord om vår hall. Jag sänder alla ord till mannen! Och, tack igen. För att ni alltid är så gulliga! <3

Lillafrun