18092016-img_6759

Så kom den där efterlängtade hem och plötsligt var hela familjen samlad. Finns inget bättre. Såklart.

Så vi tog söndag på direkten tillsammans.

Gick en sväng och lekte med lillkusinen innan hon och hennes päron skulle dra söderut igen. 18092016-img_6760

Pappan och hans mycket, mycket look-a-likiga dotter, var glada att se varandra. Det syntes, om man säger så.

Och när gullebarnen sov tillsammans efter lunch. Så snodde jag ihop en äppelkaka i den där hjärteformen jag och Minimannen loppade förra veckan. 18092016-img_6763 Kakan blev så fin. Visst? Och vart vi drog iväg med den, ja det kan vi ta i ett annat inlägg. Det krävs nästan..

Efter turen med kakan, så fick jag snöra på mig snabbskorna och ge mig ut på skön löptur i det här septembervädret som man omöjligt kan säga hur ljuvligt det är tillräckligt många gånger. 18092016-img_6827Stunden på bron var himmelsk, i vanlig ordning.

Och ikväll, har Minimannen varit hos Farfar och haft söndagsmys, medan jag och mannen varit iväg på höstens första gospelövning. Lillan följde med oss såklart. Sov i pappans famn samtidigt som han sjöng för full hals. Jag har sagt det förut, men vi säger det hela tiden; coola lilla unge, alltså.

Världens finaste avslut på den här helgen. Och soooom jag ska somna gott ikväll!

Natti! Och hoppas ni också haft det gott idag!

Lillafrun