Igår;

Mamma, Storan, Juniflickan och jag. På vift, precis hela dagen lång. Vi skrattade så tårarna rann, åt gott, sprang i affärer, pratade i massor, hälsade på Lillis och Lillsvågge i deras så mysiga lya. Och sen åkte vi hem, i sena kvällen. Jag och J landade hemma, pussade sovande pojke tusen gånger, visade M dagens fynd och sen tändes en herrans massa nya ljus, doftande och i nya ljuslyktor. Tre ljustokiga var såklart inom IKEA under dagen, och där stod vi som tre kackelhöns och dividerade om huruvida vi egentligen behövde dom där ljuslyktorna eller inte. Men det slutade i alla fall som vanligt, med att vi alla tre åkte hem, med likadana, precis samma uppsättning lyktor. En annan anekdot från dagen, var när vi absoluuut inte hittade tillbaka till bilen. Alltså höjden av dumhet. Men nä, det gick bara inte. Jag tänker tillbaka på den där Morsa-morsa-morsa-Juniflickandagen, som något skrattigt. Sånt är fint. Att ha sparat.

Och idag?27102016-img_9159


27102016-img_9150 27102016-img_9165
 27102016-img_9158

Skön, mysig, gäspig och grejsig HemmaMammadag. Och dom där småfötterna, lena händerna, goselåren och lena kinderna har i vanlig ordning fått typ 100 000 pussar.

Lekpeppade Bjossan och på-väg-mot-uppdrag-pappan pussades hejdå i morse, så tog sedan jag och Lillan tag i allt vad som behövdes göras här hemma. J sov och sov och morsan donade.27102016-img_9183Sen tog vi vagnen i det plötsligt åter så ljuvliga höstvädret.27102016-img_9173Gick långis och hämtade hem vår älskade S från förskolan. Såklart med efterföljande torsdagshandling. S var überpepp i vanlig ordning och hann berätta för både för den ene och andre där inne på affären, att han minsann skulle köpa mango, till smoothien han skulle få till mellis. Bara så att alla visste det, liksom. Gullpojken. 27102016-img_9170Fredagscrushen är också inhandlad som ni ser!27102016-img_9174
27102016-img_9177
Sen har vi haft badande, pysslande, kattjagande, färdigstädande och legolekande som torsdagssysslor. Så nu är det kväll och hemmet skiner och jag känner mig precis hur trött som helst. Längtar efter att krya ner i renbäddade storsängen. Bjossan sover sedan länge. Lillan och jag är uppe och skrotar lite, bara myser och njuter.

Älskat kackelhönshäng, följt av ljuvlig hemmadag och torsdagsfrid. Precis så.

Hoppas att ni haft en bra dag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4