10122016-img_1340 10122016-img_1334Där;

Mamman som sov från 20 och tolv timmar framåt. Vaknade till lördag och kände sig som en ny människa. Håhå, så skönt! Faktum var, att vi gjorde kväll då, precis hela familjen.

10122016-img_1337

Och idag har det känts så fantastiskt att ha hela familjen samlad. Jag har varit precis sådär glad som jag ser ut. Myst runt i varmt och fint, Svärmors verk såklart.

 Vi började med lång lördagsfrukost, gjorde sedan familjeäventyr som förenade nytta med nöje (biltvätt + städ för päronen och brandbilstittande för Miniman. Lillayster tyckte det var spännande alltihop, hon också). Paketinslagning, ett TRX-pass för pappan, en sviinkall löptur för mig (jag trodde det hade blivit mycket mildare, glömde dock kolla innan jag stack ut.. kom hem i tron om att jag sprungit i typ tre minus. Visade sig vara tretton… det gick fort, om jag säger så!)

Och nu åker vi iväg, hela familjen julefin och med saffranscheesecake och juleklappar till älskade. För att fira Lilla Julafton tillsammans med delar av Stora Familjen (delen som fattas är i Thailand, coolingarna där <3! ).  Åh. Det ska bli såå himla mysigt ikväll!!

Hoppas ni också har en alldeles strålande Lördag!

Lillafrun