Åhå,

Så blev det plötsligt måndagkväll och flitens lampa ska snart, snart slockna för dagen.

Här brinner ljus, köksgolvet är precis skurat, var sak är på sin plats igen och allt det där. Barnen sover gott och det är alldeles knäpptyst. Bara mannen som hörs från övervåningen. Han grovdammsuger efter dagens bestyr, tycker jag att
det låter som. Strax ska vi dejta här på kökssoffan. Nattafika och pusta ut efter en så, så lång, ihärdig och lyckad arbetsdag här hemma på gården. Där det både satts in dörrar och ett fönster och gamla fönsterhål har blivit igensatta. Och så vidare. Och nej, jag har inte snickrat ett dyft. Det har mannen och Svärfar gjort så bra, så. Men jag är tokslut i alla fall. Här har sytts och bytts och lagats mat i flera omgångar och tagits hand om två älskade Småttingar med allt vad det innebär. Allt i ett tjohejsan-tempo. Familjeföretag när det är som bäst, liksom!

30012017-IMG_3971

Där är en bild från idag när jag och barnen var ute på tur och hela gården såg ut som ett endaste solsken.

30012017-IMG_3976

Lagom till att vi var tillbaka höll mannen precis på att hänga fast fönsterbågarna på ett sånt där fönster vi kallar för litet.

Otroligt vackra, allihopa. Och från insidan?

30012017-IMG_3977

Helt fantastiskt roligt och nästan lite overkligt. Tänk att vi är igång där uppe nu.

Vi hörs imorn eller så, vettja. Nu går den här morsans ögon i kors snart och hon har lovat sig själv att försöka hamna på kudden i någorlunda tid denna kväll. Så, natti natti!

-och hoppas ni haft en bra veckostart!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4