05042017-IMG_7328-3Utelek. Små äventyr på gården. Ja till och med en picknick. På riktigt. Och så en drös sköna med-Snabbvagnen-springturer, med vilande småttingar och svettiga päron.
14042017-IMG_7895Lovdagar. För både vuxna och små. Vilken ynnest och lyx. Tillsammanstid, lite extraextra. Bästa som finns. Och att titta ut genom nya vackerspröjsade fönster. Är också himla fint. 14042017-IMG_7898Påskpyssel. Av olika slag. Allt från att måla ägg och göra hitte-på-kycklingar, till att hänga tingeltangel i ris och vide. Smäller-av-gulliga var påskens gå-bort-gåvor, med egenodlad basilika och en darling med hatt. 22042017-IMG_8338

Vi har hängt massor med min Storfamilj. Påskmiddagar hos Mammamormor och Pappamorfar, Drömgårdenfika med nybakta Vaniljbullar, korvgrillning i Mäjadalen och så igår kväll, när vi var på ett riktigt höjdarkalas. På älskade H´s 8-årskalas!

Idag har vi haft söndag och både hunnit med en Hela-familjen-tur med springande päron och vilande barn och att hämta ett riktigt möbelfynd, hälsa Svärfamiljen välkommen hem!, med middag och nygjord raw-chokladkaka. Minimannen var lyrisk över att ha dom hemma igen efter mååånga dagar i huset på ön (Gotland). Och! Studsmattan är räddad. På-nytt-monterad och förankrad i backen. Hurra! Sicket avslut på hela alltet. 13042017-IMG_7796

…och nu tackar vi Påsken och Påsklovsveckan; T A C K! , för den här gången. <3

Lillafrun