12052017-IMG_9364Mamma, jag äter så mycket jag ooorkar! . Sa han. Med samma entusiasm som den där karamelldamen i Pippi LÅngstrump, ni vet. Hon som blir alldeles till sig när hon får oj, oj,oj en hel GULDPENG! av Pippi och sedan utbrister just det; ja ät så mycket ni oooorkar! 

12052017-IMG_9369

Jag började nästan undra i morse när vi vaknade, om det vilar något slags otursmoln ovan oss.

..Just på fredagarna.

Har det inte varit rymmande splitternya studsmattor som flugit iväg i vårstormen. Har det varit småttingarna som inte mått helt hundra. Eller fredagen där efter, då det var mamman som knappt kunde stå på benen för att hon var så vimmelkantig och som sockerdricka i hela kroppen. Den här fredagen vaknade vi i den där nyss-renbäddade sängen.. full av en älskads lilla olycka. Sånt som händer, såklart. Men det hade varit gott att kliva upp i det där nystädade hemmet och bara njuta av gårdagens fix och tvättande och slippa tvätta ännu mer sängkläder och krångla på.

Mitt i allt kom jag på att; som om LIVET bryr sig i att det är fredag, Emmeli. Såhär är det. Det är väl ingen fara, EGENTLIGEN! 

Och med det tänkt,blev det fredag.

12052017-IMG_9365

Friska hela högen, det är vi ju. Bästa <3

Jag älskar ju att få sova i renbäddat, så det blir gott ikväll igen.

En herrans massa koppar kaffe kokades och termosen fylldes och gjorde sig redo för en hel fredag.

Och så synen av dom där två sittande bredvid varandra vid matbordet, som gör mig så himla lycklig. Oändligt tacksam.

Så fixades det chokladigt och gott.

Och hemmet är faktiskt helt njutbart, att det helgfixades redan igår så det bara är att gör mysiga saker idag.

Morsan har hunnit träna ett fredagsfyspass också som brände fint i musklerna. Fredagsfys före Fredagsmys, liksom..12052017-IMG_9382Nää.. det där med träningskläder är inte så knussligt, det heller. En hålig långkalling och en pinsamt mycket använd amnings-sport-bh. Svettig och stark kan man bli ändå!

12052017-IMG_9368

I frysen väntar nu chokladbollar och chokladkaka… ja, vi rullade en del och gjorde kaka av en del av smeten. Receptet hittar ni HÄR.  Bästa, bästa tycker vi här hemma! Så strax väntar fredagsfika. Kanske trotsar vi tråkvädret och ger oss ut. Det är ju alltid så mysigt med dom där små fika-ute-äventyren.

Hoppas att ni har en fin fredag!

Lillafrun