Å.

Det där molntäcket sprack upp och efter natten och morgonens regn, var luften sådär ljuvlig att andas och det doftade så gott. Och det bästa av allt; V ä r m e n hade kommit på besök. Äntligen!

Efter några timmar av klistrande i album, satte jag mig tvärt ute på trappan och vände ansiktet mot solen. Väntade in att J skulle vakna vilken minut som helst. Det blev en lika kort, som underbar stund.

17052017-IMG_9579

Och där ser ni en riktig Drömbild. För mig. 

Två ungar i en sån där räservagn som det går som hejsan att springa med. Vagnen står på en gammal, gammal gård som vi dessutom får äran att kalla för våran. Vårt Hemma. Det, är så fint att det inte är klokt.

I förrgår tog jag och J rundan först, och hämtade S på hemvägen..full-last bara nån kilometer alltså. Igår blev det tvärtom. Det är den tyngre varianten av Förishämt, mao..men himla trevlig!

Vi kan ju verka ganska krångliga av oss i den här familjen. För oss är det inte krångel, såklart. Det är något vi trivs med. Tycker är som allra godast, på alla sätt. Annars skulle vi ju inte leva så. Det knäskuras och målas med linoljefärg och så vidare. Men den där vagnen alltså, den tusan underlättar min vardag så jag blir alldeles salig. För alternativet att hoppa över springturerna med barnen som en slags ursäkt.. det finns liksom inte på världskartan.

17052017-IMG_9583

Världsgulliga när dom sitter och håller varandra i handen där i vagnen. Och Juni lutar sig mot sin Storebrors axel.

När vi kom hem sov Storebror så gott. Han fick fortsätta med det en stund, det såg så himla skönt ut. Jag och Juniflickan hade After Run ute. Geggade med banan över hela världen, hällde i oss vatten och hade det så skönt.

Eftermiddagen och kvällen fortsatte helt makalöst härligt. Jag och barnen lekte ute massor, medan Den skäggige och barnens Farfar monterade den där byggställningen som mannen kommit hem med. Det var så spännande att S fick sitt kvällsfika ute på släpvagnen. ”Vad trevligt!”, sa han på farbrorvis. Och konstaterade att det var en sån bra ”fikavagn!”. Det var en sån ljum och varmvårig kväll.

Idag vaknar vi till torsdag. Och hurraa idag är jag ute ur gårdagens tröttdimma. Jag somnade visst med barnen igår, glömde ställa väckarklocka åt oss till morgonen.. .sååå.. vi hade inte jättemycket tid på oss i morse, men hann på något vis i alla fall. Utan att behöva stressa…?.. så ologiskt. J sover förmiddagsluren och jag ska gå ut och skura utemöblerna vårfina.

Ta hand om er! <3

 

Lillafrun