19052017-IMG_9597Många dagar är bra, vissa lite halvpissiga, ja några kan till och med vara som skrot. Men så kommer det dagar som bara är lite extraextra bra. Som liksom innehåller många utav livets allra godaste ingredienser. Precis prick exakt så drömmig som rubriken lyder. Precis så, har det varit idag.

19052017-IMG_9588

Fredag ju. Till att börja med. Och i almanackan två minnesbilder från maj 2016. Liten bland vitsippor och den där till höger… fredagen då efterlängtade pappan kom hem efter tre veckor på Hockey-VM. Så fint med detta sätt att ha sina bilder..

Fredag, ja;

En dag som senaste veckorna varit si och så, med sjukor hit och dit. Men som i morse när vi vaknade, kändes hur härlig som helst.

19052017-IMG_9606

Igår spöregnade det prick hela dagen, jag hann precis klart med utemöblerna innan regnet kom och bestämde sig för att ta en heldag över drömgården. Till morgonen hade regnet dragit, solen kommit och grönskan har bara sagt Poff! Åh, nu händer det. Våren är här med besked och det är faktiskt nästan lite försommarvärme idag!

Vi har haft Hemmafredag, jag och småttingarna. Än om jag säger att livet svischar… så har vi det så himla lugnt. Jag kommer aldrig bli någon hejjare på det där att boka in lekdejter och åka hit och dit i massor. Vi tar oss någon tur på vift ibland, annars mest med vagnen när barnen ska sova och sedan har vi våra äventyr här hemma som räcker mer än gott och väl för oss. Det mysigaste vi vet, faktiskt.19052017-IMG_9603

Vi haft haft Städfredag, lite nu och då med pauser här och där. Varit på BVC-besök med Lillasyster. Ätit Plättlunch. Små musöron har skådats på min och Minimannens björk.19052017-IMG_9623 Storebror har cyklat. Och till eftermiddagen, precis när jag skurat klart och så kom mannen hem. Lite sådär fredagstidigt och allt. 19052017-IMG_9612Den där viktvätten sparades och vi tog mellis i solen ute på bron. Och sen drog vi iväg. Hela-familjen-fredagsfys.Päron kutade typ benen av sig och ungarna sov gott. Så rullade vi in på gården, med fredagshandlingen och allt. 19052017-IMG_9616Himla fiffigt!19052017-IMG_9615

 Nu har här ätits hemmapizza och färska jordgubbar. Fredagsmys! Juniflickan har fått smaka jordgubbar..19052017-IMG_9634..och det var så gott att hon sa mm…! för varje liten bit. Och surnade ihop när bitarna tog slut. Juni, en Jordgubbsflicka!

Lite piffning nu, sen ska hela familjen sno en del av Svärisarnas soffa. Farmor-och-Farfar-häng väntar och hejande på mannens kusin som tävlar i talangfinalen ikväll. Hittills har vi bara kunnat rösta (i rätt tid, såklart) och sen sett på det hela i efterhand. Men ikväll, slår vi på stort och letar upp en tv för att följa finalen live. Yeah alltså!

Jag sa ju det; vilken fredag!

Hoppas, hoppas, hoppas att Ni haft det minst lika bra ni med. Och att ni får en härlig helg!

Lillafrun