03072017-IMG_3096 03072017-IMG_3095 03072017-IMG_3086

 

…. det hittar ni HÄR! 

Hoppas ni har det gott!

Här en lite sisådär torsdag med en liten Lillasyster som efter förra veckans en-dag-av-feber-och-sedan-pigg-igen-sjuka, nu åter fått hög, hög feber igen. Imorn blir det doktorn, sådetså. Och sånt här klarar inte Mammahjärtat. Fy, fy. Storebror har varit så duktig när det varit massa tråktid här idag. Men vi har försökt så gott vi kunnat, byggt maskiner, gungat i svalkande vind och ätit plättar till lunch.

Kvällssolen är mjuk och vi svassar runt och pysslar med lite av varje. Viker tvätt och gläds åt diskmaskin. Storebror sover gott i renbäddad säng. Junihjärtat myser i pappans famn. Och jag längtar tills det är våran tur att krypa ner i sköna sängen också. Men först bara lite vila innan sömnen. Ställa in dammsugaren efter det rejset genom hemmet och sådär. Hoppas på en piggare dag imorn.

/Lillafrun