Vilken grej att vakna upp till den här lördagen… med liksom alla dagar av TillsammansSommar, kvar…

Äta frukost, sörpla kaffe ute på bron…

Storebror höll i princip på att hoppa ur brallorna av lycka. Det var ju äääntligen Lööööördag och byns Traktordag. Ja, ni kan ju tänka er. En traktortokig liten pojke, som skulle få åka med pappa och farfar på det stohejet. Lycka!

Jag och Lillan hade det überskönt här hemma. Först sov hon och då passade jag på att spela piano så det bara dånade om det, och tassade runt och gjorde mest ingenting. Sen hängde Juniflickan i sandlådan och mamman stekte i solen på en filt bredvid.

08072017-IMG_3305

S var lovad att vara hos Farmor och Farfar hela dagen idag, vi päron skulle ju egentligen iväg över dagen men ställde in då J blev sjukling, så han var kvar där medan M kom hem igen. Traktordagen var en hit som gissat! M myste med J och jag fick slumra på en filt i en pisskvart. Behövde inte mer. Så gudomligt skönt.08072017-IMG_3315Och titta där. En gladskit till morsa med kanske vääärldens skönaste topp. Eller vad man ska kalla den. Ett tips. Till er andra som liksom jag tycker om sköna grejer på kroppen. Som fladdershorts och mjuk som-en-sport-topp-bh. Förutom vackra, spetsiga undisar fick jag även den där igår av min M. Tipsar vidare till er andra som gillar samma stil. Från Lindex! 08072017-IMG_3316

Så somrigt. Grönt, varmt och med barfotabäbis sovande i vagnen. 08072017-IMG_3321Sallekatt som hjälpte M att snickra. Så otroligt social kattpojke.

08072017-IMG_3326

Efter den vegetariska lasagnemiddagen packade jag och mannen ner pyjamasJuni i Snabbvagnen och var ut tillsammans på vad som kändes som sommarens hittills bästa tur. Det gick så himla bra. Antingen mår jag så bra som det kändes, eller också kommer jag bli tvärsjuk typ imorn. Skrockiga, tänkiga jag… 08072017-IMG_3330En svettig papps efter somrig springtur och en supercool liten tjej.

Och nu är det kväll.

En alldeles såndär nypa-sig-i-armen-härlig sommarkväll. Nattade Lillan för en stund sedan så hon sover gott. M är åter uppe på lon och snickrar överstycken till fönsterna (blir såå fina, längtar tills dom är på plats!). 08072017-IMG_3333Storebror är fortfarande och leker med nyfunnen vän hos Farmor och Farfar. Jag är med andra ord helt solo just nu… vet ju att mina tre hjärtan har det gott och njuter av vad dom gör. Så jag gör prick detsamma; njuter av stunden. Juliljuset, värmen, fåglarnas sång..

Ja, kära hjärtanes. Vilken gött-å-leva-dag! … Och det här är liksom bara en vakumhelg… semestern har ju typ inte börjat på riktigt än…

Hoppas att ni har det gott!

Lillafrun