Det där, helt klart Helgens Succé.

För ett år sedan när vi var på isen så var ju Liten inte ens tre år fyllda och det var liksom mest ett hej till isen och åka runt på sparken med pappan som skjutsade… men igår var det ett riktigt skridskoförsök. Och himmel, så imponerade vi var av den där lilla pojken.
Första gången på vingliga, men starka och tjuriga Bambi-ben.

Någon marathonsov gott i vagnen. Medan hennes Storebror njöt av tiden tillsammans med båda päronen och full uppmärksamhet.

Varm choklad och nygräddade frallor. Han hade det gott, lille Minimannen.

Juniflickan var som ni såg ovan inte ett dugg medveten om att hon varit på vift. Och mamman satt mest i tystnad och bara njöt med vackersynen framför sig (pojkarna tillsammans). Och gamla hockeymålvakten, pappan, han var så stolt att det inte gick att ta miste på. Härlig stund. Mycket. För precis alla i familjen.

Och innan vi gav oss hem (någon övertalad), så var lilla Skridskopojken så lycklig för ”Jag KAAN åka skridskor på riktigt!” .

Jag-kan-känslan. Lika underbar, för liten som för stor, visst?

 

 

I övrigt har helgen bjudit på allt möjligt. Otaligt många utetimmar. Hela-familjen-skottning, med glada ungar som rejsat fram med pappan på fyrhjulingen medan mamman handskottade. En stund på kökssoffan, där efter den goda goda lördagmiddagen, när disken var undan, barnen såg på film och vi andra två skulle mötas för några minuter han-och-jag-tid över en kaffekopp; LAAARM! .

Tid vid pianot. Många timmar sömn bredvid två darlingar jag är så evigt tacksam för. Sköna träningspass. Tacksam över att känna mig så stark och vara utan ont… det där smygiga foglossningsontet som jag kunnat ”trolla fram” med dumheter (som snöskottning, typ).. det är som helt borta. I alla fall just nu. Så det njuter jag av, massor. En lördag med sol och lugnt väder. En söndag, som vi mötte tidigt.. tre av fyra. Den fjärde var ute på vift och räddade liv, igen.

Vi andra tre tog lång och skön söndagmorgon, med Stora Stormen utanför. Sol och storm. En dag som varit vacker, helst att se på genom fönsterna. Mindre skönt ute. Men som det har droppat från taket, rasat snö och tvärtöat! Mer söndagspyssel också; som att leka på rummet. Gympa. Vika tvätt. Planera veckan. Längta efter Brandispappan och äntligen se honom innanför dörren igen. Duka i Salen för att sedan bjuda Mormor och Morfar på gott, kalasigt Söndagsfika. Och på toppen, följa barnen till Farfar och Farmor för att mysa lite där ett par timmar, medan päronen gick på date. Alldeles förskräckligt trevligt. En drös fönsterbågar fick vi målade till på köpet också…  <3

 

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4