Ja, titta!

Kära lilla Vårstädade Salen.

Faktiskt (nästan) prick alla rum här hemma har fått sin dos av storstädning nu. Hujedamig, som jag gnott på dessa dagar. Bläckfiskarmar och sån där effektivitet som man får som småttingmorsa. En kombination som funkat fint!

Men nu ska här pausas i Vårstädandet. Allting är i princip klart.. bara kökets fönster som jag behöver hjälp av mannen med… skrapa små färgfläckar med rakblad, känner jag spontant att jag mer än gärna lämnar över till honom, resten däremot skulle han bara våååga göra…. (jag är en städtoka av rang och vill inte bli avknyckt en enda syssla helst…!)

När Lillan sov idag, hade jag nog också kunnat somna.. men tankade superkrafter och rev av ett träningspass istället innan vi gick iväg för att hämta hem Storebror efter sin hela(tredagars)vecka på Förskolan. Väl hemma påskpyntade syskonen tillsammans. Drömmig syn tyckte mamman!

Små kycklingarna som är Minimannens allra första påskpyssel i livet. Tillsammans med lite annat gulligt köpeskrafs. Det blev så himla fint. Och småttingarna var fasligt nöjda.

Påskigt och härligt, ju!

 

Prick lika trött-som-en-disktrasa-slut som jag känner mig just nu. Också, prick lika nöjd är jag.

Små älsklingar sover gott (efter att ha hjälpt mamman med allt möjligt i bestyren… på olika sätt, kan man säga. Ibland helt regelrätt hjälp.. ibland stjälp. Preciis som det ska vara!), mannen kom precis innanför dörren efter en lååång dag och den här preggomamman ska lyxa… hoppa in i badevarelset och sedan måla naglarna i nån glad färg. Imorn är det fredag!

Natti!

 

Lillafrun