Solen går upp. Och solen går ner.

Dagarna fylls med Livet.

Tvätten viks och sophinken fylls. Det är svinkalla morgnar och alldeles underbara vårvinterdagar. Det pysslas och leks. Fönsterkarmar målas. En liten fläck på långpromenaden är bar. Liten fläck igår. Större idag. Det är vårtecken!, säger han innan han somnar i vagnen bredvid sin Lillasyster. Älskade ungar kramas och matas. Det skrattas och tröstas, badas och nattas. Några sörplar kaffe. Några dansar Fuldans. Syskonens alldeles egna relation växer för varje dag och som föräldrar kan vi knappast se något vackrare. Dom stannar upp, mitt i leken. För att krama varandra.

Fåglarna sjunger. En pappa springer, en mamma styrketränar. En Miniman tjoar över skafferistädning (när man kan hitta gammgodis och kanske få smaka något ovanligt). En Lilla lär sig nya ord i rasande fart. Middagslagningen sker i solbadande kök. Pelargonerna njuter i fönstersmygen.

Och. Det är här nu. På det ljuvligaste sätt. Mer och mer. För varje dag.

-Ljuset.

 

Ta hand om er!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4