Skärtorsdag!

Till Påsk ska det vara karameller. Det är sen gammalt. Sådetså. En massa god choklad, om jag får välja. Anton-Berg-chokladäggen. mm..

Älskar denna syn. Någon älskad, mycket nöjd med vad han möttes av i spegeln. Världens finaste pojke. Idag Påskgubbe.

Och här strösslas Sockersöt Påskkärlek lite härs och tvärs. Lilla Påskgubben S har redan levererat ett gäng små påskägg till älskade vi inte kommer träffa i helgen.

Och alldeles strax, bara pappan kommit hem, ska vi tillsammanshämta och liten Miniman ska såklart få ge var sina små godisägg till Fröknarna på Förskolan också.

Som verkligen gör allt och lite till för vår Miniman. Sånt som gör oss som päron så trygga, lyckliga och mer-än-tacksamma. Jag som är som jag är, om jag följde mammahjärtats första känsla till 100 %, inte skulle vara ifrån barnen en sekund.. uppskattar känslan så av att veta att mitt hjärtats Miniman blir ompysslad och har så njutbar och bra-på-alla-sätt-tid tillsammans med Fröknarna och Småvännerna.

Sockersöt färgexplosion. Strösslande av Glad-påsk-kärlek. Härs och tvärs. Underbart!

Medan M jobbat sista timmarna och S lekt med småvännerna, har jag och J ordnat det sista här hemma inför helgen. Så nu kan denna HemmaMamma checka ut för leeedigt och skönt också, med tvättkorgen ekande och hemmet skinande. Strax är den fantastiskt efterlängtade timmen slagen och vi tar lång Tillsammanshelg!Det är piffat i mest varje hörn här hemma. Vi flickor längtar efter dom där två pojkarna på bilden…

Solen skiner över Drömgården och verkar så ska göra dagarna framåt också.

Älskade Påsken, vi är så redo för dig! 

Önskar er alla en fortsatt härlig Skärtorsdag och från oss här på Drömgården;

Glad Påsk!

…med en bild på våra två påskgubbar, med rosiga kinder och så mycket bus i småkropparna!

 

 

Lillafrun