Där;

Tre hjärtan.

Minimannen i full färd med att hämta vad nu pappan bett honom om… ”kortbom”, eller ”fötter”. Liten, fullt insatt och så nöjd över att vara med i arbetet. Lillasyster och jag var såklart också med, på lite mer heja-på:igt hörn.
Jo, jo.

Här är vi mer än ivriga som ni ser. Snön är ju inte aaaalls på något sätt borta.. men pojkarna har skottat och grävt. Fram ställning. Mark. Och nu är långsidan redo. 
… för att få nya fönster insatta på övervåningen. Nedervåningen väntas det såklart med längre, tills det blivit lite varmare. 

Familjeföretaget det bästa är.

Vi är idoga på fönstermålningen och längtet efter att få börja sätta in dom nya vackerfönsterna på resterande två sidor på huset, är stoooort. Som ni kan ana…

 

Å. Vilken helg. Känns som att den varit lång och kort på samma gång. Innehållsrik och svischande. Härlig. Ett gott avslut på denna Påsklovsvecka! 

Fina fredagen hos Mormor och Morfar, med god lunch, familjehäng, hardcoregymmande, följt av fredagsmys hemma med Vackerpappan. Lördagsbestyren sedan, ni vet. En dag fylld av sånt vi tycker om. Med en kväll som avslutades i Mäjadalen, med ännu mer familjehäng. Så gott och gemytligt på alla vis. Idag har vi haft Söndag. Byggt klart ställningen på långsidan. Promenerat på vägar som gav vårkänsla. S har varit på sitt livs första kompiskalas och det var prick så uppskattat och festligt som man kan ana. Lillasyster och jag var hemma och myste under tiden. Några har haft Farmor-och-Farfar-date medan andra målat ännu mera fönster. Nu är det kvällen och det ska bli mer än skönt att krypa ner i Storsängen.

Hoppas att ni har haft en god helg. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4