Att få känna sig utvilad, inte ha något ont någonstans och framförallt; ha två av två pigga barn. Alltsåå… som morsa får man vingar då, känner jag.

Hurra för den här fredagen!

Det har varit några tråckliga veckor nu alltså, men drippdroppande av det ena kruxiga efter det andra. Jag och M skrattade åt varandras otroligt stirriga (trötta) blickar igår. Men idag är det hopp i luften, alltså!

Där utanför köksfönstret hade jag synen av liten pojke som grejade med jagvetintevad. Några meter bort var hans pappa i full färd och snickrade på något jag tror kan bli hur drömmigt som helst. Dör kärleksdöden lite åt min M. 

Ser så fram emot den här helgen. Inga 39 och 40 grader i feber och friska barn är högst på önskelistan. Därefter längtar jag bara efter att påta, pyssla, dona och greja.

Idag har jag rivit i linneskåpet och plockat fram bäbisdrömmigt (ska visa sedan!) och strukit en herrans massa kökshanddukar och dukar.

En strykhög kan bli väldigt vacker, ju!

Boandet och vårpysslet är på topp. Luktärtsfröerna är också lagda i blöt, så dom ska få hoppa i jorden imorn är tanken.

Juni sträckte armarna i luften efter lunchen och sa taadaaa, mamma! som för att påpeka att ”titta så bra jag ätit”.. och ja, det var lycka på hög nivå. ”Haa-taj!” (high five) och ”tatt, tatt, mamma!” (typ; tack för maten..) följt därefter och jag känner mig bara så lättad och lycklig i mammahjärtat. Den här sjukisveckan har faktiskt varit en pers både för Juniflicka och hennes mamma och pappa.

Ikväll har vi ätit ljummen potatissallad och varmrökt lax till fredagmiddag och Minimannen fick sin absoluta favoritglass (sandwich.. som han uttalar helt vansinnigt gulligt!) till fredagsmys. Vi firar livet! Och nattningen skedde på majhärligt vis;

<3

Ganska så kyligt ändå, men tre lager tjocktröjor med mannenfleece på toppen funkade ju fint att värma (och täcka) ett preggo!

 

 

Ok. Helgen är här!

 

 

Hoppas att ni får en härlig helg, alla ni.. hälsningar en Mamma på moln. Tack för att ni kikar in här. <3

Lillafrun