Sommarmåndag!

Så himmelens varm dag.

Vaknade trött. Men hur lyxigt är det inte då att bara få starta dagen bland frukostätande småttingar, känna lugnet, sörpla kaffe ute på trappan och blunda ett slag mot solen? Himmelskt.  Juniflickan på trehjulingen.

Jag kolavippar.

Småstunder här och där har jag rensat och trädgårdspåtat.

Och mitt i dagen åkte Storebror nerför ledstången och hela familjen knatade ner på byn för barnmorskebesök. Lillan sov men S fick lyssna på lilla syskonets hjärta och tyckte att ”det slår ganska fort! ”

Ja. Det var några måndagsglimtar, det.

Från denna otroligt varma, varma majmåndag. Sommar, sommar, sommar. Och ett barnmorskebesök mitt i dagen som gjorde att livet kändes ännu lite mer spännande.

Ja, varje dag är spännande nu. Men idag pepprades det lite, tycker jag.

Kurvorna för Lillasyster och Minsting följer varandra rysligt lika och precis i den vecka vi är i nu, var man orolig över att Lillan låg med huvudet uppåt. Samma sak nu med Minsting. Med Juniflickan var det ju bara så att hon var fixerad och snart på språng ut… såå, antingen är det precis lika nu eller också blir det vändnings- och kejsarsnittsfunderingar. Å. Som jag hoppas på att lilla livet ligger rätt när vi ska på ultraljud inom kort.

Ja. Spännande, spännande. Njuter allt jag kan av bebbemagen men börjar längta något oerhört av att få snusa bäbis nu.

Lillasyster som ska bli Storasyster… kära hjärtanes, så stort. <3

J somnade med skitig sommarklänning framför Bolibomba. Tecken på en härlig och varm dag.

 

Nu är det sena kvällen. Jag har precis kommit hem efter en lillistur med Storan. Det här med ljusa vårkvällar, bland hägg- och liljekonvaljdoft och finfint sällis. Den..! Så tacksamheten över HemmaMammaLivet som är vansinnigt lyxigt just nu. Och så lite (väldigt mycket) spännande bebbepirr på toppen!

Hoppas ni haft en härlig måndag, ni med!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4