Vår helg var flitig och vilsam.

En liten konst just nu i livet, att få till den kombon.

-Men, vi ordnade inte kombon på egen hand, vi har haft riktig drömhelg förstår ni. Med lördagstimmar, där stora barn myste med Farmor och jag och M målade tillsammans. Jag fick också då sån där värdefull mamma-bäbis-tid… vi sov som två björnar bredvid varandra. Mysigaste som finns! När jag vaknade efter två timmar visste jag knappt var jag var. Så himmelens skönt och därmed hade jag tankat bonussömn för lång tid. Helgen har också bjudit på långfrukostar, motionerande med barn som nattas i vagn och såna där sköna suckar över att vi blir mer och mer klara utvändigt och alldeles snart kan börja lugna ner oss och krypa inåt.

En söndag också, där mina föräldrar kom till gården.

Jag hade tidiga målartimmar från morgonen, sedan bytte far av mig så jag hängde inne i huset med mamsen och barnen. Bertil myste i mormors famn medan jag snodde ihop en morotskaka till Söndagsfikat. Morotskaka är en favorit hos oss alla, fantastiskt god! Receptet jag använder hittar ni HÄR.

Så himmelens mysigt höstpåtande till eftermiddag, kvällen sedan tillsammans med det där lilla radarparet som var iklädda varma, varma kläder då höstblåsten är här..och med ens vi hämtat ljuslyktan inne i lagårn och sommarblommorna började bli utbytta mot höstiga blomster och stileben, blev känslan en annan i kroppen. Så lugn och skön…

Idag har vi måndag och ny vecka!

Just nu sitter jag alldeles själv inne i Salen vid det vackra lilla runda autkionsinropade bordet. Lilla datorn står bredvid en blommande pelargon, en tumstock och allt jag hör är tystnad och det susande ljudet från vinden utanför. Bertil sover och större barnen är ute med sin pappaledige Vackerpappa. BloggMamman passar på att ta en stund för att beta av mail och planera veckan.

Ni var många som nappade på lilla basiga garderobsvisningen, så det ska jag försöka ordna till er snarast. Imorn, (tisdag 24 september kl. 23.59), avslutas tävlingen med Personlig Almanacka, så än finns tid att vara med där. Ni kommer direkt till tävlingen HÄR.

 

 

Ha en god start på veckan så hörs vi lite senare igen!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4