Å.

Att få fylla 28 år och bli firad av den finaste fyrklövern jag vet om. Lycka på min allra högsta nivå.

Och här hemma har vi haft den sötaste Födelsedagsmorgonen i mannaminne.

Mannen och Minimannen kom in med paket och frukostbricka och gulligaste födelsedagssången med varsina morgonröster. Juniflickan, lilla Lejonet, väcker man inte i onödan förstår ni. Så hon vaknade av sig själv, lagom till att paketen kom till sängen. Och likaså Lillprinsen. Plötsligt var det full fart med paketöppning och såklart hade jag hjälpredor och behövde inte gör nåååånting själv!

Som om jag inte redan har allt. Det är så jag känner. Dom där människorna är mitt Allt. Men till råga på det så blev jag så bortskämd med massa fina presenter. Titta så himmelens söt pärlplatta. I ”mammafärger”. Från min förstfödde darling.

Får visa er resten någon annan dag!

Och titta där. När jag tassade ut i köket, stod där prinsesstårta från bageriet.

Alltså, det var strösslat timjan på mackorna med charkisskinka på, fullkomligt osade doft från alla tända doftljus i hemmet, mysiga musiken spelades och allt var så himmelens ordnat. Ok. Han är bäst. Konstaterat ännu en gång. Mysig tillsammansfrukost. Med älskade gänget. På en torsdag, liksom. Kärlek även där från den skäggige… att börja jobbet senare. <3

Och titta blomsterbuketten, då!Helt fantastisk.

Med ”gammelrosa” rosor, som han så nöjt sa. Och tistlar. Så väldigt vackra. Kaaan också vara en symbol för ”Lillafrun” som kan förvandlas till en tistel ibland, haha! Som senaste dagarna.

Det blev en liten miss när älskade darlingen (som ju har ett hjärta av guld och alltid vill vara alla till lags) glömde bort att det var en mer än fullspäckad vecka här hemma och kanske inte passade med äännu lite mera jobb, just denna vecka..så jag kaaanske inte har andats såå många djupa andetag som välbehövligt senaste dagarna. Det vanliga rushiga tresmåttinglivet, jobb, ett hem som inte aaaalls varit redo för att kunna säga ”Välkommen!” till några kalasbjudna gäster (alltså, inget skämt. jag överdriver inte ens.. renoveringsröra deluxe. Ni som bytt fönster i ett gammalt timmerhus, ni vet..), städande, fejande, kalasfixande och bakande tillsammans med min lilla trio.. och så då lite extra brandjour på toppen så att jag minst sagt saknat den där skäggiges famn om kvällen.. när han visserligen var och agerade någons Räddare i Nöden. Äsch. NU andas det djupa andetag för fullt och min mycket planterade present till mig själv är här;

Att ha en Riktig Lugn och Härlig Födelsedag med så lite måsten som möjligt och bara en massa mys tillsammans med älskade.

Kikar ut genom sovrumsdörren och det är så ljuvligt vackert väder.. så härligt!

 

Över-livet-tacksam. Precis så.

Nu väntar födelsedagsmys hela dagen lång!

 

Önskar er en härlig 4 oktober-dag!

 

Lillafrun