(inlägget innehåller en reklamlänk)

God morgon måndag!

Höstlovsveckan finns i Hjärteasken och vi startade denna nya vecka med tillsammansfrukost, kökssoffanhäng och planerande av veckan. Himla fin start!

Antecknar så bra i mitt söta lilla block. Finns HÄR om du skulle önska precis lika.

Så.. veckans planer, då?

Det ser ut att kunna bli en himla härlig vecka.

–  Mörk måndagsmotionsrunda med Storan!

-En tur till norra staden för att ”klämma” på ny telefon till husmor.

– Storhandling. Numera ett måste då vår älskade lilla butik fått allvarlig höstsnuva för ett slag… gått i ide, så att säga. Men som vi hoppas att den ska vakna till liv snarast. Så himmelens besvärligt att inte ha en mataffär i sin egen by.

– Storebror och Lillasyster åker på Mormor- och Morfarmys en dag mitt i veckan, när jag och Storan susar iväg för flärdfull tur med mycket, mycket efterlängtat frisörbesök, bland annat.

-Sända er (förhoppningsvis härliga) blogginlägg!

-Tänkte redan nu börja julklappstänka lite också.. har ett nytt tänk på ingång. Ska föreslå att småkusinerna ej ska ge varandra leksaker till exempel… utan istället ge varandra en mysig upplevelse.. jag har spånat på världsmysig dag som jag vet skulle älskas av små tvååringar och fyraåringar (förstår ni så mysigt, och fiffigt faktiskt, det är när M´s syster har barn i samma ålder som vi? .. dessutom nu när dom flyttat hemhem hit till norr igen och vi kan ses i massor!)

– Försöka rengöra ett tvärgammalt golv på övervåningen för att se om vi kanske kan ha det kvar eller behöver satsa på ett nytt.

-Hänga med älskad Storfamilj!

-Måla klart dom allra, allra sista fönsterbågarna… jopp, ni läste rätt. I somras spikade M ihop hittepå-bågar till ett par fönster.. eftersom dom inte hunnit bli färdigmålade. Karmarna målade och klara och på plats. Men 8 bågar utan färg. Men, hellre låtsasbågar ett litet tag, sa vi. Och ännu en färdigbrädfodrad vägg.. än att bromsa på grund av några ej färdigmålade bågar. Snart, snart är det riktiga rutor precis överallt. Längt!

-Fira farsdag!

– Härligaste av allt! En massa HemmaMammaliv tillsammans med dom jag älskar mest!

 

Så. Några veckoplaner. Skrivna på papper. Sen får livet ta över, likt alltid. För så fungerar det.

 

Önskar er en härlig veckostart!

 

 

Lillafrun