(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Vi startar veckan med en måndagshälsning och små glimtar från helgen som var..

 

Tjopp var det lördag och pysselverkstaden var igång!Mamma laddade för ett lärorikt och peppigt Webinarium om sociala medier. Med ulltofflor på….. och ny fin ribbstickad tröja. Alltså, så himla fin och skön. Från Lindex.

Ni finner precis likadan HÄR

Ljuvligt vacker promenad i mitt hjärta också. I både sol, snöfall och till sist snöyra. 

Vi tog söndag. Mycket trött sådan. Brandismannapappan som varit ute på larm prick hela natten.. och oroliga frugan som aldrig är helt lugn förrän hon har honom hemma igen. Pappan försökte vi hålla sovande någon timme i all fall, innan vi bjöd på mysfrulle med nybakt bröd. Och massor av kaffe.

Krispig tur i solskenet. Vissa på bob. Andra till fots. En tredje i vagn. Stora pojkarna åkte skridskor en sväng också. Vilket gemensamt hjärteintresse det där kan bli.

Bråttom sedan. Till affären. För att köpa åtta stycken efterlängtade Söndagsgodiar.. likamed Det Bortglömda Lördagsgodiset.

Så glad så länge dom är skitnöjda med det lilla.

Hoppas att det får fortsätta så.. genom hela livet, tänker jag.

”Det bästa i livet, är att ha en familj”.. sa fyraåringen helt spontant och lyckosuckande, innan han slog igen sina blå för natten.

Och visst har vi massor att lära av honom? Jag tänker att tacksamheten kan forma varje människa.. till den bästa versionen av oss själva. Att inte tro att vi ska vänta in någon lycka… mycket av den skapar vi själva, i och med tacksamheten. Dag för dag.

Det är inte lyckliga människor som är tacksamma. Det är tacksamma människor som är lyckliga.

Håller ni med? Och jo. Ibland är det lättare än andra gånger, att finna ljus. Men… många, många gånger, så har vi så mycket val och möjligheter, i våra alldeles egna händer.. och tankar..Den där skäggige är min klippa. Och jag vet. Att jag även är hans klippa. Sånt är fint. 

En skön stund under filten, bredvid kurrande katt, för trött mor. Ljuvlig stund. Likadå stunden där huset var tyst, mannen och jag tränade tillsammans och jag sedan kletade en kolsvart ansiktsmask i min fejja.. som för att göra mig superredo för måndag!

…och det är det ju idag,

-hej vänner och hej måndag!

Vi sjunger grattissång för älskad, spelar in gympapass till en vän (kika i instragram stories vetja för liten kik och också hela passet om du önskar måndagsgympa!). Så smider vi planer för veckan. Här inne kommer jag bjuda på ett inlägg om övervåningen som jag pratade om förra veckan.. men jag låter det vänta några dagar till, då jag tänker att ni ska få ställa frågor ni har om övervåningen, så tar jag med dom i inlägget! Så skriv här nedan, om ni undrar över något.. massor av frågor har redan trillat in på instagram. Så roligt!

Ok. Nu ska vi fortsätta denna mycket mycket kalla måndag! Nära, nära tjugo minusgrader.. men så smärtsamt vackert.

 

Ta hand om er!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4