Hej i måndagen! Hoppas att ni haft det gott i helgen och har en god måndagskänsla idag <3

Nu tar vi en liten check på veckan som gick och ser vad vi har i görningen denna veckan…!

Jag motionerade och hade after workout i hästhagen.

Brandispappan var på lång måndagsövning, och jag hade noll lust att natta inomhus den vackra majkvällen.. jag var sugen på en liten utflykt. Packade in pyjamasklädda ungar i bilen och tänkte ”jag njuter natur och dom somnar”. Pytsan! ”neej mamma, VI kan inte sova! Naturen är så vacker. Den är det BÄSTA vi vet!”. Jaja. Såklart ungarna också skulle få ta del av ljuva vyerna.

Kvällen därpå premiärade vi med årets Sommarnattning (vad det är för oss? Kan ni läsa HÄR). Juniflickan skulle prompt somna i skrindan… och det såg onekligen väldigt mysigt ut.

Det här var en lyckans stund! -när Mammamormorn överraskade oss med sitt sällskap för en stund. Jag placerade mor i vackra trägungan, med kaffekopp och ”mammabröd”. Att vilja pyssla om och gör gott för andra. Det är min mor expert på. Hon förtjänar det bästa.

Jahapp. Så blev det onsdag och jag vaknade lika fräsch som dessa blomster… försökte mata mig igenom morgonbestyren som vanligt men höll mig i väggarna, typ.. för magen sa ”AJ! … VILA!”. Mitt i dagen fick M komma hem och backa upp. Inte lätt att ta hand om tre småttingar med alla ”utfodringar” osv när man helst vill ligga som en krok. Jag är expert på min egen mage vid det här laget, en ”ärvd variant” jag levt med hela mitt liv. Så, efter små knep och vila var jag till kvällen mycket piggare…

… det var däremot inte där skäggige stjärnan. Som aldrig någonsin skulle ha varit hemma från jobbet för ”lite halsont och snuva”… men som självklart var det nu. När sjukan inte var så farlig så blev det mycket tillsammansmys och det uppskattades som ni ser.

Och titta här! Vilken guldpresent jag fick av frun i ”Mellangården”. Så vackra trasmattor. Alldeles oanvända. Det var fest när torsdagsstädningen var gjord, att få lägga på en alldeles ny trasmatta.

Den här vardagsglimten gör mig spagetti… det här är vårt drömliv, liksom. Kanske inte ditt. Men vårat. Och det är så fräsigt att ha önskat och gnetat för att ta oss precis hit, och nu vara mitt upp i allt.

Och, sicket Småtting-Lifehack! – att lämna det alldeles nystädade hemmet ifred där inne och njuta middagen ute. Hurra på alla sätt!

.. djuren är, som jag tidigare sagt, något helt magiskt för oss. Men det är tusan inte alltid lätt. Här ovan är ett uttrag från veckan (mer filmer och bilder på min och Fjödurs resa hittar ni på min instagram @dromgardsliv). Första bilden, en ljuv skogstur med en häst som var så pigg att han höll på att springa ur brallorna. Mittenbilden; en mäkta frustrerad hästmänniska. Och bild tre; två typer som gått från kaosstund till något fint.

I helgen hade vi korvgrillningshäng här hos oss, tillsammans Svärfamiljen. Så mysigt!

Och här sitter våra förstfödda stjärnor. Som vi numer följer till både fotbollsträningar och Äventyrskör.. till kören hakade även småsyskonen med och det är så uppskattat alltihopa. Jag beundrar så människorna som drar i såna aktiviteter. Tacksam är jag som förälder för det!

Och här, en glimt från en god stund för mig. Trädgårdspyssel. Rensade rabatt från fjolårsskrufs och fyllde på med koskit. När utplantering sker, fyller jag också på med lite ny planteringsjord. Inget knussligare än så!

Det blev en fin vecka, trots två lite skraltiga föräldrar bitvis. Vi lät alltsammans, livets olika nyanser, ta sin plats och gjorde det bästa vi kunde av hela alltet. En ynnest alltihopa.

Nu är det Drömgårdslivsmåndag!

Älskade Tillsammansdag. Några prelliga planer för veckan kommer här..

Veckans planer:

-Njuta av majdagar allt vi bara kan. Att få möta ännu en vår som HemmaMamma är det lyxigaste jag kan tänka mig.

-Göra den roligaste sortens shopping. Blocketannonser vi lyckats fånga på prylar att älska, länge, länge. Ska visa er när allt är hemma!

-Adminfixa! Tråkigt men nödvändigt.

-Trädgårdspyssla och tipsa er om något väldans blomsterhärligt!

-Förhoppningsvis få några sammanhängande timmar där ute i lekstugan. Jag ser mitt mål i sikte nu!

-Om M blir helt kry, så susar vi iväg för ett jobb tillsammans i helgen. Det vore roligt om det klaffar.

-Sända er hälsningar! Det är full fart på ert engagemang och jag ÄLSKAR det! Tack för er! <3

Ta hand om er. Allt ni bara kan. Vi hörs imorn igen! Visar er nya skatterna vi funnit då!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4