Känner mig så rysligt rik, där jag går i trädgården bland alla blommor.

Som i min alldeles egna värld då.

Andas djupt. Pustar ut. Doftar. Mår så gott, så gott.

Kanske har någon liten darling med mig. Kanske alla tre. Eller också är jag alldeles själv.. och en liten stund för att höra mina egna tankar och fundera ett slag, finns.

Själagott, vilket som.

Idag är det fredag.

Och det känns, i hela kroppen och knoppen.

Jag har lugn mysmorgon här hemma tillsammans med nattaruffsiga små.

Första vardagsveckan är snart avklarad. Och vi valde den rivigare varianten. Med extra jobb för M och extra ”Mammajobb” för mig. Allt har gått finemang och nu ser vi fram emot att samlas för helg. Rå över tiden prick som vi själva vill. Det är världslyx.

Lillebroren snorar och har tandsprickning, stackarn. Snusar gott ute i vagnen nu. Storasyskonen, lilla Radarparet, sitter bredvid varandra vid Pysselbänken och knåpar ihop födelsedagskort till deras älskade Morfar. Min älskade Pappa. Han fyller år idag. Och vi är rysligt peppade på att få fira honom ikväll.

Min Pappa. För mig, en utav livets stora tryggheter. Med sin aldrig sinande positivism och sina ständiga lösningar på livets kruxigheter. Han som smittat mig med sin kärlek till rörelse. Och musik. Som säger ”to”, när jag säger ”love you”… eller redan innan jag hunnit säga det. Min Pappa. Som jag älskar dig.

Det är fredag och hemmet är nystädat och här inne doftar det luktärt i mest varje hörn. ”Mamma vi har blommor nästan öööverallt!”, säger femåringen och jag kan inte neka honom, alls.

Så älskvärt.

Behagligt tempo. Lite pyssel. Njutbar blomsterprakt. Ett gympapass i trädgården. Gos med liten småsnorig ettåring som förutom när han sover i vagnen, helst vill hänga på höften eller under blusen på mor. Och lite piff inför kvällens födelsedagskalas. Höstterminens första fredag. Himlafint!

 

Önskar er alla en god fredag och start på helgen, har ni möjlighet; så bara proppppa den med sånt ni mår själagott utav!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4