Det där som i vanliga fall bara tuffar på och inte känns särskilt jobbigt (jo självklart ibland)och som inte alls känns som ett tempo som är svårt att hålla- det känns nu som huur i hela friden ska jag kunna hoppa på i farten?. Jag surrar om vardagståget.

I Gambia har det inte funnits någon som helst stress. Alla sociala medier har varit som bortblåsta. Pluggstress har knappt, knappt varit på näthinnan överhuvudtaget. Träning? Tjaa.. Afrikansk dans, en hög plankor och några hundra armhävningar… Men inga morgonwalks i ottan eller tabatapass (helt ooomöjligt i 40 graders värme). Min vardag har helt enkelt varit på paus. Väldigt skönt, men nu är jag taggad på att hoppa på tåget igen. Våren är alltid hektiskt i plugget och denna termin är sannerligen inget undantag. Men D-vitamindepåerna är påfyllda och nu är det bara tuta och köra. Det är ingen idé att försöka hinna allt på en gång. Jag känner fortfarande att allt inte riktigt har landat i kropp och knopp. Men snart så!

Fredag.

Dagens PW byttes ut mot en löptur, i strålande solsken. Uuuunderbart! Nä, det var äckelpäckeljobbigt faktiskt. Vi gick ut lite för hårt. Trots det,lyckades vi ändå hela vägen. Kändes bra.
Vi har även myst ute i solen. Samtidigt passade jag på att läsa inför måndagens litteraturseminarium. Tvättat klart allt har vi gjort också. Och kört lite styrka. Nu är vi nyduschade och taggade för myskväll!

20130308-164523.jpgtrött

20130308-170803.jpgpigg igen 😀

Hoppas du haft en bra dag och att du får en mysig fredagkväll!

kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4