10102015-IMG_4251Precis så;

Pyssel- och Friskislördag.

På förmiddagen drog vi ut på långpromenad med vagnen, hela lilla familjen. Morsan blev akutsugen på palt men isåg sin begränsning att på en timme hinna få ihop palt (det tar ju typ en timme att bara koka den..) så vi köpte med oss palt från affären på vägen hem. Stekte den med massa smör, åt till lingonsylt och iskall mjölk. Vi satt ute och åt, väldigt kladdigt och väldigt mysigt.

Sen drog den där älskade mannen iväg på veckans sista uppdrag (oktober är en crazymånad..men det är ju faktiskt väldigt positivt att ha många uppdrag! <3) och Liten sövdes ner i vagnen och jag hade en världsmysig stund ute.10102015-IMG_4250Läste så noga jag kunde.

10102015-IMG_4259

Och så körde jag igång. 
10102015-IMG_4260Grävde och stoppade ner lökarna och vattnade och hade mig. Det kan bli bra. Kan också bli skitdåligt. Jag har ingen aning, är en typiskt första-lökerska.. och mitt i mitt trädgårdspyssel muttrade jag otåligt för mig själv; det här är ju som att slå in en julklapp till sig själv, redan i maj… 

Men, det känns fasligt fint att få vänta på det där också. Dom blommande tullisarna i maj. Var sak har sin tid. Nu är det höst och det är så himla härligt, det också.

10102015-IMG_4261

Min nya grej; att använda staketet som stativ. Funkar skitbra.

Efter utepysslet gick jag in och grejade lite och dessutom hann jag också köra en intrevallbaserat styrkepass som fick svetten att rinna. Nu är Minimannen vaken och vi ska snart traska iväg till Mäjadalen och Storan, Storsvågge och Kussarna. Lyxigt att kunna hälsa på såhär, en vanlig lördag.

Så, lite så har vi det denna lördag. Inte så mycket glamour, men fasligt mycket friskluft och motion, Minimannen-tid, mysigt utepyssel och lyxigt familjehäng på toppen. Sånt vi gillar, helt enkelt.

Önskar er en skön lördagkväll. <3

Lillafrun