05122015-IMG_7003Jomen, titta!

Vi hade en alldeles utmärkt lördag igår, jag och Liten. Var ute i snön och myste. Jag drog lillvännen i pulkan och den var såklart en hit, även denna vinter. Vi gick iväg på tur och med oss hem fick vi finfint granris att sätta i zinkhinkarna på trappen in till huset. Jag lyckades föreviga stunden med hjälp av självutlösaren på kameran. Väldigt glad för det! Den där stunden sparar jag i hjärteasken.

05122015-IMG_7005

05122015-IMG_7007

Min träningsplan gick i kloss också. Bigtime. Ett tufft tabatapass. Jag höll fullständigt på att ta kol på mig själv bland alla tunga axelpressar,burpees, arhävningar, upphopp med vikt och så vidare. Faktum var att jag mot slutet tjongade en tung hantel rakt i ögonbrynet på mig själv… vilket nu har gett mig ett ömt småsvullet öga med svag gulblå nyans runtomkring.. snyggt!
Finfrämmande fick vi igår också, Litens Gudmor, (min Lillis) och hennes J (Lillsvågge ni vet) kom och fikade och lekte med Liten. Det var en höjdare, tyckte vi båda. Efter en långstund av att prata ikapp sedan sist, så passade jag på att lyxa med en dusch i lugn och ro när jag då hade barnvakt, så att det sedan kunde vara ett fräsch Mamma-och-Sisse-par som traskade till Farmor&Farfar på god lördagmiddag.
Fin lördag. Och någonstans mitt i natten kom älskade M hem också.

Idag vaknar vi till söndag och Andra Advent. 06122015-IMG_7011Överöses av pussar och kramar från den där mannen vi inte träffat på ett par dagar, tänder andra ljuset samtidigt som frukosten intas och förundras vi över hur vansinnigt mycket fåglar det är utanför köksfönstret. Solen är på väg fram och dagen ser ut att bli vacker!

06122015-IMG_7012

Må så gott!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4