02122016-img_0942 02122016-img_0946Helgdagar i december, alltså…

Vi har haft helg tillsammans, fram till nu. Jag och småttingarna. I otroligt vackert vinterväder. Kallt och gnistrande. Och nu är där skäggige, alltid så välkomnad hem. Pappan. Hemma igen. Och helgen kan liksom få avslutas på det allra, allra finaste sätt.


02122016-img_0948
02122016-img_0951 I fredags hade vi hemmamys, drog en liten minipromenad med syskonvagnen med Bjossan bitvis gåendes till fots bredvid. Handlade med oss goda saker från affären och packade sedan in oss i bilen för att åka till Mormor och Morfar. Där fick vi Jordens Godaste Fika. Jag cyklade mig drippdroppsvettig ute i hardcoregymmet. Så lagade vi middag tillsammans och hade mysig fredagkväll innan jag tog mina två och åkte hemåt för att dyka ner i Storsängen.03122016-img_0954Och igår var det lördag och den såg ut sådär;

Precis huur vacker som helst. Det var kallt. Men vi klädde oss varmt och drog iväg. Med ett annat ekipage. Snowrejsern och enkelvagnen denna gång. När vi passerar byn hamnade vi på liten julemarknad, med igenimmade glajor, kokvärme innanför jackan och ingen plånka. Men det var ändå mysigt att gå ett varv och bara titta. När vi kom hem åkte vi utför vår alldeles egna backe; nerför lobryggan. Innan S sedan blev hämtad av Farmorn för lite lyxig tid där hos dom. Jag passade då på att träna och vika tvätt och mysa med Lillasyster, innan jag och J mötte upp gänget för middag och familjehäng. Innan även den dagen plötsligt var till ända och barnen somnade en efter en. Jag höll mig vaken till M rullade in på gården och sen var det en trött familj som var fulländad.03122016-img_0961 03122016-img_0976Hallå, hallå, ja!

 Där är morsan också-  i skönaste hemmastassen och med kinderna kyliga och rosiga efter friskluft. 

Och idag är det söndag och Andra Advent. 04122016-img_1015Eftersom jag och S fick tända förra veckans ljus, var det såklart den andra halvan familjens tur, denna söndag!

Tror och hoppas på en mysig dag tillsammans med familjen. En Skön Vilodag. Möra kroppar och knoppar. Ett andra ljus som brinner. Kanske bakar vi en kaksort. Kanske drar vi iväg på julskyltning. Jag och M hoppas på att kids och kamera ska samsas en stund här mitt på dagen. Och så ska vi bara kramas och ha det gott. Det låter som en världsfin söndag, tycker jag!

Önskar er en fin andra-advetns-söndag!

Lillafrun