28012017-IMG_3918

Det där var igår morse. När Minimannen var så otroligt taggad på dagen.

Den här helgen känns liksom som en endaste varm kram.

Dagar som gett massa härlig energi. Tillsammans med mina pojkar och gulligaste Juniflickan på jorden. Dagar som varit hjärtehärliga. Roliga för både stora och små. Innehållit häng med både barnens Mor- och Farföräldrar. Vi har fått sol på nosarna. Det har också varit alldeles grådassigt men inte gjort ett endaste dugg. Det har getts utrymme för sköna sörpla-kaffe-på-kökssoffan-stunder, måleri-stunder. Och så vidare. En sista Januarihelg fylld av massa gott.

Ska vi kika några fler bilder som kameran fångat?

28012017-IMG_3914Sidär. En skitglad morsa. Som precis varit ute och sprungit med favoritmusik i öronen och med solen i fejjan. Kräkjobbig, alldeles fantastisk tur.

När jag klev in i huset såg det ut såhär;

28012017-IMG_3912haha! Hejja mannen!

Det är bra det där!…så fick han lite omväxling mot sina flashiga gym-pass under veckorna! (Ja, M brukar passa på att träna på hotellens gym, när han iväg på långuppdrag). 

Och sen då?

28012017-IMG_3932Jamen, titta!

Världens Bästa Mormor och Miniman. Där, alldeles precis innan dom drog iväg på brandbilsåkning. Ni må tro att det var fräsiga timmar för en liten Miniman, det där. Ja, vi andra tyckte också det var fasligt fräsigt, faktiskt.

28012017-IMG_3937Såklart att jag och pappsen också skulle åka en tur.

28012017-IMG_3936

Mannen instruerade olika grejer.

28012017-IMG_3940Och coola, älskade kusin H, var inte sen att testa!

28012017-IMG_3930

Alltså. Jag smäller av. Sötaste Brandmannen jag har sett.

….

Sen föll mörkret och Mormor och Morfar följde med oss hem till Drömgården. Det fikades och mystes, innan jag och M och Junflickan gjorde oss festfina och drog iväg på god middag tillsammans med hela Brandkåren. Ja, eller Räddningstjänsten, som det heter nuförtiden. 28012017-IMG_3944

Alltså.. <3

Minimannen hade världsfestlig kväll här hemma tillsammans med sin Mormor och Morfar, medan jag och M var iväg. I stjärnklara kvällen mötte vi sedan gänget här hemma. Storebror sov som en liten björn efter dagen.

Och så blev det söndag.29012017-IMG_3953Och titta rosorna! Helt och hållet makalösa.

Idag har det varit svingrått väder men ändå skönt, liksom. Pojkarna har varit ute och fixat med olika saker. Kört lite skoter fram och tillbaka på lägdan, inspekterat senaste inköpet (En spånsug. så himla roligt köp!! Skulle jag inte tyckt för några år sedan. Fast nu betyder det liksom att vi ska börja suga gammalt spån från golven där uppe)..
29012017-IMG_3956
Där ser ni en nöjd, men ganska så skittrött liten pojke.

Jag har utnyttjat att M varit hemma och dessutom inte haft jour..så jag gav mig ut på en löptur idag igen. Så förutom lite målning och massa mys med gänget, har morsans ben kutat ännu en gång. Uuuunebaat!

Nu är det söndagslunk som råder här. Ja, förutom den där skäggige som testar ett pass han fått av sin fru (njuutbart att sitta och titta på när någon tränar, haha!). Lillan sover ännu en långsovning och Bjossan är lika taggad som vi andra, på att alldeles strax få gå lilla vägen till Farmor och Farfar och njuta Söndagmiddag.

29012017-IMG_3954

Älskade Helgdagar.

Hoppas ni haft det gott ni med!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4