04042017-IMG_7270Och idag har vi haft tisdag.

En rekordvarm sådan med typ 13 grader mitt på dagen. Superhärligt! Storebror har lekt på Föris i några timmar. Då tog jag och Lillan en sån där ljuvlig långpromenad. Hon sov såklart och jag lyssnade på fåglarna och försökte komma på i alla fall ett hitte-på-namn. Men det sket sig såklart. Vår, det lät det om dom i alla fall. När jag kom hem tränade jag ett TRX-pass och sedan vaknade Lillan så då fortsatte vi dagen med bara-hon-och-jag-timmar.

04042017-IMG_7268

Lillasyster är fortfarande lite sjuklig.. ingen feber sedan i helgen, men fasligt snorig och smyghostig. Friskluft är gott i alla fall. Och inte det minsta ansträngande blev det för J.. då ju mamman bar runt på henne prick hela tiden., Stövlarna i ministorlek är fortfarande så stora för dom där pyttefötterna ännu, så dom vill man ju inte ens försöka att gå i, säger Juniflickan.

04042017-IMG_7260

Och där är vårt hus, ja.

Ser sådär peppigt vi-håller-på-och-renoverar-halligalli ut, tycker jag. Det är så otroligt mycket energi och idéer och gudvetvad som bubblar i både mig och mannen nu att vi verkligen måste sortera och hålla oss till Våren 2017-listan, för att inte ta oss vatten över huvudet. Vi får se hur det går. Mannen jobbar för Deadline nu. Av fönstermålning alltså. Ja, egensatt deadline såklart. Till helgen byts första köksfönstret ut. Ett vacker spröjsat storfönster istället för det där fönstret som är där på gaveln nu. Så himla roligt det ska bli!

Men ni vet, linoljefärg, den tar sin tid att torka. Så det har typ krävts ett målningsschema nu sista tiden. När mannen haft extramycket uppdragande och då försökt kombinera det, renovering och Livet. Ett hela-familjen-teamwork kan man nog säga!

04042017-IMG_7281

Och i eftermiddag hade vi Vårens allra första brofika också. Sådär så att vi inte behövde ha en massa varma kläder på oss, som när vi fikat/ätit ute i vinter. Ännu ett vårtecken, mao! Jag och Storebror hade dessutom snott ihop något extragott till efterrätt. Lovar att dela det chokladiga goda receptet!

Nu ska jag och S laga middag tillsammans, J sover ute i vagnen sedan typ tre timmar. Bäst att susa!

Ha en god tisdagkväll alla ni!

Lillafrun