17052017-IMG_9565

Svisch sa det. Så var det onsdag!

Storebror är och leker med småvännerna, Lillasyster sover ute i vagnen. Regnet hänger i luften och det är riktigt sjusovarväder idag. Ett tjurigt molntäcke på himlen, som gör att den här mamman, som satt uppe och klatrade och krånglade med en grej på datan till aaaaldeles för sent i natt, behöver en drös koppar kaffe för att inte tröttvingla allt för mycket.17052017-IMG_9562

17052017-IMG_9573
En mycket skön stund är det nu i alla fall.

Jag har precis dragit fram album och sax och lim och pennor och alla dom där bilderna som inte är insatta. En liten bit kanske jag hinner i alla fall. Det är så hejdlöst många bilder. Så blir jag ju stannades också. Kärlekssuckandes. 17052017-IMG_9577

Bilder på älskade Liten, Mamman och Pyret i magen. Och plötsligt var visst bäbisen ute och på ett papper fanns några bläcksvarta fotspår. Från en flicka, som liksom tog andan ur oss alla. Hon som heter Juni Syrena. Och är vår sanna Sommardröm. 

….

Kära nån, alltså. Vilken ynnest det är att få vara med om det här. Mammalivet. Med precis allt vad det innebär. Allt ifrån att vara så ordförsvinnande fötjust, tycka att det bara går precis hur bra som helst och är så mysigt att det gör ont i hjärtat. Till att vara prick så slut som en urvriden disktrasa och ha minst ett par, tre tusen gråa hårstrån på huvudet efter att ha dividerat med någon galet viljestark (vet ej vart hen har fått det från…) som pratar i kull päronen vilken dag i veckan som helst…

Småbarnslivet i ett nötskal. Älskar det! 

17052017-IMG_9572

I övrigt innehåller veckan i vanlig ordning ett svischande småbarnsliv och annat hittepå.

När det gäller huset och renoveringen har vi inte ”gjort någonting” senaste dagarna.. däremot beslutat och beställt olika saker, vilket också behöver göras och är så skönt när det är gjort. Det där med att ta beslut kan ju göra en knasig ibland. Än hur världsligt det är, liksom.

Idag åker mannen och hämtar hem något som är så peppigt att det inte är klokt (en byggställning, så att vi kan sätta in dom två sista fönsterna på södra gavelsidan och sedan börja med vårens och sommarens största projekt; brädfodra och måla! Hurra!). Det kutas med ungar i Springvagn, Bebbegruppas och igårkväll var vi ute på en utflykt som innehöll både gallskrik och gapskratt och jag är fortfarande varm i hjärtat efter den.

Nu ska jag sörpla kaffe, lyssna på tystnaden och klistra in bilder på det dyrbaraste vi har, jag och den där skäggige. <3

Ha en fin onsdag, alla ni!

Lillafrun