Alltså. Jag är utan ord. Typ. För;

V I L K E N  D A G!

Ja, hela helgen har varit fantastisk. Som att Våren kom i fredags. Försommaren igår. Och så idag, som den vackraste, skönvarma Sommardagen.

Oj, som vi har njutit. Är alldeles säker på att ni är några fler som gjort precis samma!

Ska vi kika lite söndagsbilder? 21052017-IMG_9772

Klöverblom. Alldeles precis bredvid mig under den där ljuvliga morgonstunden jag hade i morse. Med morgongympa och Hitte-på-yoga (jag kan inte yoga, men gör i alla fall. Typ så. Storan har lärt mig lite. Som vi brukar avsluta våra Onsdagsgympapass med). 20052017-IMG_9760Det finaste arbandet jag någonsin sett. Minimannen som gjort, såklart. Till sin mamma. S har sprungit emellan hemma och Farmor&Farfar. Vi har haft två så bra arbetsdagar med barnvaktshjälp och middagslagande. Guld värt!!21052017-IMG_9776Mitt på dagen dukade Minimannen och jag fram en typisk arbetsdagslunch. Och den där röda asken som vi fick på ica.. var fasligt spännande. Uuundra vad som finns i en sån. Gissningar på potatis. Macka. Kaffe. Ni förstår nog lyckan, när den chokladälskande förstod att det var soklad!!!, där i.

21052017-IMG_9782En liten människa som tittade på när Pappan och Farfarn jobbade och jobbade. En hål för ett litet fönster. Och ett stoooort hål för pardörren. Check!

21052017-IMG_9765Och där är Dagens MålarMamma. Nästan, nästan hälften utav brädfodringen är grundmålad. Hurra!

21052017-IMG_9791Elvamånadersbäbisen ute på tur. Innan hon också drog till Farmor och hade det mysigt medan mamman målade och målade.

21052017-IMG_9807Barnen avslutade Sommardagen med var sitt bad. Det där var fest som ni förstår! Fast i vanlig ordning skrek den ena som en minigris under hårtvätt och den andra grymtade när hon lyftes upp. Både skratt- och skrikfest med andra ord!

21052017-IMG_9818Solen gick ner bakom fjället.

Och klockan är nu elva. Ytterdörren står fortfarande på vid gavel. Det har verkligen varit en helt magisk dag idag. En sån där dag när man inte alls vill gå och lägga sig…. inte på länge, länge i alla fall. Barnen var ganska tydliga med att dom kände detsamma. Milda Matilda, vad dom busade och härjade. Nåja. Till sist la dom igen sina blå.

Jag tog några Alladinbitar, virade filten om mig och smög ut på gården. Till den där skäggige som då fortfarande inte gjort kväll. Åt choklad och pratade med den finaste människan jag vet. Sen körde jag iväg honom till sina päron. Han pussade mig och gick iväg på en gång. Jag tyckte helt sonika att han skulle unna sig att se på VM-finalen. Renovering- och byggprojekten… finns ju kvar. Det är en ny dag imorn. Å, bara det, en ny dag…Kära nån. Vilken lyx.

Och den här helgen. Har varit som ett endaste Himmelrike på jorden.

Lillafrun